Melyik cumisüveg szoptatott babának cumizavar
elkerüléséhez?
Figyelt kérdés
100% anyatejes babám szopizás mellett lefejt tejet is kap, eddig avent cumisüvegbôl, de azthiszem elkezdôdött nála a cumizavar (cicin csapkod, rugdos, dühöng sajnos sokszor). Most keresem az alternatívát, hogy elmúljon a cumizavara. Sajnos már rengeteg pénzt elvertem mindenfélére ezért egy tuti beváló dolgot vásárolnék még utójára.... (rengeteg cumisüveg, cumifej, amiket ugye nem szabad már használni, svéd itatópohár, amibôl csak ráömlik a fele miközben sír, stb....) Még legjobban a fecskendôs etetés válik be, de az se az igazi... Van valami ötletetek, ami nektek bevált esetleg? Medela calma? Vagy létezik valami esetleg, ami kompatibilis lenne az aventes üvegeimmel?
A lefejt tejet le kell fagyasztani es csak mellbol etetni. Vagy atallni cumisuvegre es fejni..
jún. 10. 19:32
2/13 anonim válasza:
Cumisüveg sajnos mind gagyi, és cumizavart okoz. Hiàba nem 100%-os a fecskendő, mèg mkndig jobb. Kiskanàlbòl, pohàrbòl pròbàltàtok? Vagy kiiktatni az okot, ami miatt lefejt tejet kap.
jún. 10. 19:39
3/13 anonim válasza:
Nincs ilyen cumisüveg.
jún. 10. 19:42
4/13 anonim válasza:
Lányom medela calma mellett is elutasította a mellemet.
Fiam meg Lansinoh-ból kapott pótlast és vígan szopizott mellette 3,5 évig (pótlást 4 hónapig kapott).
jún. 10. 19:54
5/13 anonim válasza:
Egyebkent ez babafuggo is. Egyik gyerekem 1 evig siman tudott enni cicibol es uvegbol is, soha semmi gondja nem volt.
Masodiknal megvettem minden szart is, medela calma, lovi-nak is van valami hasonloja es egy harmadik “szoptatasbarat” cumisuveget amazonrol is, de cumizavaros lett nagyon gyorsan.
Ugyan nem első vagyok, de a lefejt tejet én csak később kezdtem adogatni neki (eleinte én is csak fagyasztottam), elvileg idővel erősen csökken a cumizavar kialakulásának esélye (nálunk sem volt, pedig addigra már lazán cumisüvegben kapta).
jún. 10. 20:30
8/13 anonim válasza:
Nem egyèrtelmű, hogy mièrt fejsz ès mièrt pòtolod mellè. Sokàig tàvol vagy a babàtól remdszeresen? Izomtònus problèmàja van ès nem szopik hatèkonyan?
Ha veled van mindig, és egèszsèges, ès nem akarsz tejleadò lenni, akkor felesleges fejni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!