Melyik cumisüveg szoptatott babának cumizavar elkerüléséhez?
11-es, van, amikor muszaj fejni. Most a kerdezonel nem tudom mi a helyzet, de nalunk volt egy idoben, hogy a kisfiam nem tudott hatekonyan szopizni, az arcizmai nem voltak akkor rendben. De amugy megoldodott ez idovel, devenyes foglalkozott vele, de addig is ehezni nem hagyhattam, igy fejtem es potoltam is a szopizas mellett, hogy a tejtermelest is fenntartsam. Aztan el tudtuk hagyni a potlast is.
Persze ugye nagyon fontos, hogy a pontos problema kideruljon. Van, amikor az ember tenyleg feleslegesen potol, csak mert megijed, hogy a baba tul sokat van mellen, ami amugy termeszetes, ha kozben hatekonyan tud enni is es hizik.
#11 Tudod nem mindenkit áldott meg az ég olyan mellekkel amikből ömlik a tej, így van, aki csak akkor tudja a baba igényét kielégíteni, ha amikor nem eszik a baba akkor is szívja mellszívóval a mellét.
Én egy kis időre áttérnék szondára a helyedben. Nem olyan bonyolult. Nem kell extrás szoptanít, a leggagyibb cumisüvegnek átszúrod a cumiját, hogy átférjen rajta a szonda, rendelsz online gyógyszertárból CH5-ös tápszondát, a műanyag végét belelógatod a cumisüvegbe a másik végét meg betolod a szájába miközben szopik.
Később Medela Calma cumisüvegeire ki lehet próbálni, bár én 1 hét után megelégeltem, hogy nem tudtam kB soha úgy rátekerni a fejét, hogy ne folyasson.... A baba jól evett belőle, de csak a férjem tudta összeszerelni úgy, hogy ne folyjon az üveg oldalán a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!