Mit tehetnék, ha a fogzással fájdalmas lett a szoptatás?
Figyelt kérdés
Babám 6 hós múlt, most egyszerre 2 foga nő alul. Már kinőtt annyira a 2, hogy elkezdett kellemetlenné válni a szoptatás. Gondolom a technikája nem az igazi, hogy nem teszi elé a nyelvét eléggé, de most már az egyik mellbimbómat teljesen kikezdte és a ruha érintése is kellemetlen, nemhogy ha elkezdi szopni is. Az a baj, hogy mivel ennyire kellemetlen, ettől befeszülök és a tejleadó reflex sem jön vsgy csak későn, amire a baba is türelmetlen lesz és még tovább súrolja a mellem. A bimbóvédő nem opció, mert arra ráharap, krémmel meg kenegetem, de nem sokat változtat a helyzeten. Mit tehetnék? Az elején annyit küzdöttem a szoptatásért, elkeseredtem, mert úgy érzem, ezt nem tudom elölről elkezdeni, akkor inkább a tápszer a hozzátáplálás mellett, akármennyire nem szerettem volna, dehát nem tudom meddig lehet fájdalommal szoptatni. Attól is tartok, ha egy ideig csak lefejném és cumisüvegből adom oda neki az is kontraproduktív, mert a cumisüveget is harapdálná, ha meg visszatérünk a mellre ugyanott tartanánk...jún. 12. 09:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem hívj ki szoptatási tanácsadót, aki segít megtanìtani a picinek ùjra jól mellre kapni. Ilyen technikainproblémát szerintem nem lehet látatlanba megoldani.
2/3 anonim válasza:
Nézd videókat a helyes mellre tételről ha rosszul veszi be válaszd le és tedd vissza. Eleinte ki fog borulni de nekünk ezzel sikerült előbb utóbb orvosolni a rossz technikát
3/3 anonim válasza:
Kérj segítséget szoptatási tanácsadótól vagy nekem azt is javasolták hogy ha harapna akkor sziszenjek fel illetve válasszam le majd tegyem vissza.
De ezekre szerencsére nem volt szükségem 13 hónapos koráig szopizott és soha nem harapott.
De 1-2 alkalom erejéig mindig megéreztem ha kibújt egy újabb fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!