Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez igaz? Azt hallottam, hogy...

Ez igaz? Azt hallottam, hogy a védőnőnek megkell mutatni, hogy szoptatjuk a babát. És ha valami nem megy akkkor majd ő adja a szájába??

Figyelt kérdés

Remélem ez nem igaz.

Egyik ismerős mondta akinek már 2 gyereke van.

Na most oké, hogy a szülés sokkal kiszolgáltatottabb helyzet. De az más. Ha minden oké lesz nálam a szoptatással, vagy kicsit szenvedős lesz de mégis eszik a kicsi akkor miért kéne neki megmutassam?

Gondolom korházan úgy is adnak tanácsot vagy ha baj van szólok és ott megmutatják. De, hogy az nekem nem fél bele, hogy egy védőnő engem taperoljon. Meg van már annyi oktató jellegű videó mindenből, ha valami nem megy majd azok alapján megprobálom max.

Nálatok is volt ilyen, hogy a védőnő megkért, hogy mutassátok meg, hogy szoptattok, vagy hozzátok nyúlkált?

jún. 3. 18:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%
28, Ezen felröhögtem. :D Pedig ritka keveset alszok, de ez nagyon jó. Nálatok mi a védőnő? :D Komolyan, hogy lehetsz ennyire buta.. már ne haragudj? A legtöbb védőnőnek egyébként fingja nincs a szoptatásról sem, valljuk be. Nem szoptatási tanácsadó, komoly gondnál nem tud segíteni és mint eü-s sok védőnő baráttal megsúgom neked ilyet nem dokumentálnak. :) Ne legyél naiv anya létedre és az eszünket se kell azért elveszíteni.
jún. 4. 09:32
 32/38 anonim ***** válasza:
37%
31es, védőnő vagyok:-) és hidd el, mióta az OKFŐ átvett minket mindent ledokumentálunk, bizony azt is, ha a mater valamit nem mutat meg, vagy nem enged, mert ha később gond van, meg kell védeni magunkat.
jún. 4. 17:00
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
32 - na, egy beavatott. És meg kell mutatnia hogyan szoptat? Akkor is akár, ha x-edik gyerek, és mondja, hogy minden ok? Vagy egyes védőnők vállalják rizikót, kockáztatnak, és nem ragaszkodnak az élőben történő szoptatáshoz, míg mások nem ilyen bátrak?
jún. 4. 17:34
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
32 - más néven: védőnői hatáskör a helyes szoptatás? Egyáltalán, létezik ilyen, hogy muszáj helyesen szoptatni?
jún. 4. 17:50
 35/38 anonim ***** válasza:
89%
32-es ha védőnő vagy mond már meg nekem, miért kötelező szoptatni? Miért bántok úgy a szoptatni nem akaró anyukákkal, mint egy közönséges bűnözővel?
jún. 4. 19:09
 36/38 anonim ***** válasza:
79%

35

Szerencsére nekem normális vedőnőm volt. Mindkétszer megértette hogy nem akarom pedig 3 gyerekes anyuka volt aki köztudottan szoptatás párti.

A kórházban is egyszer kellett erélyesebben elmagyarázni a csecsemősöknek hogy én vagyok az anyja majd én eldöntöm hogyan táplálom és mikor adok neki cumit...

jún. 4. 19:23
 37/38 anonim ***** válasza:
83%
32# Igen, ledokumentálod. De gondolom nem úgy mész mindenkihez, hogy elő a mellet, mert itt most szoptatásellenőrzés lesz….:D Ergo ilyet nem is fogsz dokumentálni. Ha nem enged valamit, lefogod, mondjuk egy státuszt. De azért ilyet még fiataltól, se idősebbtől se láttam, hallottam.
jún. 4. 20:00
 38/38 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nem erőltetheti, és ha szükség sincs rá akkor kérni se fogja. Ha nem megy, és kezd az anyuka miatta kiakadni akkor felajánlhatja, hogy megtekint otthon hogy szoptatsz, és figyel hogy mivel van a gond.
júl. 14. 22:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!