Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez igaz? Azt hallottam, hogy...

Ez igaz? Azt hallottam, hogy a védőnőnek megkell mutatni, hogy szoptatjuk a babát. És ha valami nem megy akkkor majd ő adja a szájába??

Figyelt kérdés

Remélem ez nem igaz.

Egyik ismerős mondta akinek már 2 gyereke van.

Na most oké, hogy a szülés sokkal kiszolgáltatottabb helyzet. De az más. Ha minden oké lesz nálam a szoptatással, vagy kicsit szenvedős lesz de mégis eszik a kicsi akkor miért kéne neki megmutassam?

Gondolom korházan úgy is adnak tanácsot vagy ha baj van szólok és ott megmutatják. De, hogy az nekem nem fél bele, hogy egy védőnő engem taperoljon. Meg van már annyi oktató jellegű videó mindenből, ha valami nem megy majd azok alapján megprobálom max.

Nálatok is volt ilyen, hogy a védőnő megkért, hogy mutassátok meg, hogy szoptattok, vagy hozzátok nyúlkált?

jún. 3. 18:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%
Nem kötelezhet rá, emiatt ne aggódj. Te majd úgyis tudod, hogy megy-e neked, vagy kell segítség. Én pl a csecsemősöktől kértem, itthonra már ment, nem mutogattam senkinek, mivel végig a maximumot hízta a babám, ezért nagyon valszínű, hogy jól ment. Mérni sem mértem amúgy soha, elvégre a saját kajámat sem méregetem.
jún. 3. 18:42
 12/38 anonim ***** válasza:
53%
szegény védőnőd...isten mentsen a hozzád hasonlóaktól kérdező.
jún. 3. 19:02
 13/38 anonim ***** válasza:
91%
Mindkét gyereknél nézte a védőnő. Hozzá nem nyúlt, csak tanácsot adott, ha vmi nem volt jó.
jún. 3. 19:13
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
Szoptattam parszor elotte, nem csinaltam ebbol ugyet.
jún. 3. 19:20
 15/38 anonim ***** válasza:
90%
Hű, még csak az kellett volna. Persze ha kell segítség, van hogy az ember nem izél ezen. Nálunk a kórházban minden nap bejött egy szoptatási tanácsadó, tőle lehetett kérdezni, de ez is opcionális volt, és még ő se taperolt kéretlenül.
jún. 3. 19:21
 16/38 anonim ***** válasza:
35%

15 ha ekkora önérzeted van akkor se mutogasd melled ha segítség kell.

Basszus mit gondoltok, szerencsétlen a tejtől csöpögő sokszor striás melletekre izgul?

jún. 3. 19:29
 17/38 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok: nekem mondjuk nem volt semmi gondom a szoptatással, kicsit túlzásnak érezném ezt a szintű felügyeletet, hogy akkor is nézi ha nincs mit. A gyerek súlya számít.
jún. 3. 19:35
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
16: a kórházban kértem a tanácsadót, hogy nézzen rá. Ránézett. Amúgy 40 fok volt, minden ajtó tárva nyitva, az én ágyam az ajtó mellett, ami ráadásul a folyosó bejáratára is nyílott, gyerek mellen egész nap, kisebesedés miatt még levegőztettem is hogy gyógyuljon... kb. csak az nem látta, aki nem akarta, de szerintem még az is. Különösebben nem zavart a nagy önérzetemmel, mert hát ez van, ennyi. De minek vetkőzzek le a védőnőnek, ha semmi nem indokolja? Tök más helyzet. Szerintem.
jún. 3. 19:50
 19/38 anonim ***** válasza:
38%

Szoptatási tanácsadónak, csecsemősnek hagytam, hogy segítsen. De a védőnő a gyerekkel foglalkozzon, ne a szoptatással. Én ilyenre nem is lennék, hogy előtte szoptassak, mit gondol magáról? Tisztára olyan némelyik védőnő, mintha a Szolgálólány meséjéből léptek volna elő.

Belém is állt, hogy 1 hónapig szoptattam csak, mondtam, hogy nekem eddig volt hozzá kedvem, foglalkozzon a gyerekkel. De hogy a fájdalom nem indok arra, hogy ne szoptassak- mondom, de épp elég indok rá, téma lezárva.

jún. 3. 20:03
 20/38 anonim ***** válasza:
60%

Nyugi, már a csecsemős nővér hozzád fog nyúlni a kórházban.

A védőnő csak akkor teszi, ha engeded. A csecsemős viszont nem kérdez.

jún. 3. 20:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!