Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 Hónapos babám túl sovány?

2 Hónapos babám túl sovány?

Figyelt kérdés
2 Hónapos és egy hetes kislányom múlt héten volt 4260 gr 59cm. 3360gr 53cm vel született amikor haza jöttünk 3140gr volt.Azt mondja az orvos hogy elég lassan hízik és úgy látom rám akarja beszélni a tápszert.A tegnap megint voltunk ellenőrzésen most 4410 gr. De az orvos meg mindig mondja a tápszert, amit ha nem muszáj nem akarok. Nagyon vidám kisbaba sokat kacag , nem sír,eszik is 3 óránként tejem is van,éjjel jól alszik egyszer felébred enni S reggelig alszik.Szerintetek túl sovány lenne adjak tápszert ? Nektek 2 hónapos babàtok hány kiló volt?

2024. jan. 17. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Kiegészítésről lenne szó, nem pedig teljesen tápszeres étkeztetésről.
2024. jan. 17. 20:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha a gyerek teljesen jól elvan, akkor semmi szükség rá. Amíg nem mondaná ugyanazt mondjuk legalább három doki egymástól függetlenül, én tuti, hogy nem kezdeném el...
2024. jan. 17. 21:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy érdemes gyereket vállalni hogy számolni kell azzal, hogy nem biztos hogy tudod szoptatni. ... sajnos ezzel számolni kell...."

Van ilyen, de azért nem ez a jellemző. És ha mindennel számolni akar valaki, ami előfordulhat, az annyi pénz, hogy akkor sose lesz gyereke... Mindent nem lehet előre bebiztosítani neki anyagilag sem, meg sehogy sem, hiszen nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet...

2024. jan. 17. 21:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel számolni kell, mindennel nem lehet ezt aláírom. Viszont a baba étkeztetésével számolni kell,de ezt a 15.ös válasz miatt írtam, mert a kommentelő aztkérdezte hogy kikell fizetni, és ha nincs pénze a szülőnek akkor odaadják ingyen.
2024. jan. 17. 21:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
15# Hogyne kéne kifizetni. Pont,hogy azok a személyek járnak jól,akik szoptatnak,az a könnyebbik út itt. :D Ráadásul eléggé elszálltak az árak a tápszernek,mintha hobbiból adná az ember,nem pedig azért mert muszáj... Főleg a mentes tápszer,1 doboz volt 5 ezer,mivel már receptre nem kapott,a gasztron meg még az időpontra vártunk. Úgyhogy teljes áron vettük hónapokig. Szerintem ez ugyanúgy gáz,minthogy a mentes ételek a drágábbak,holott beteg embereknek kell. No,mindegy. Ami kell,az kell,ez csak kitekintés volt. :D Ingyen semmit sem adnak,15-ös.
2024. jan. 18. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!