Tényleg sovány lenne 5 hetes babám?
Nem sovány.több mint egy kilót hízott egy hónap alatt az jó.ne foglalkozz vele.nem kell hinni neki mindig ;)mi 3300 született 50cm es 5hetesen 5centivel nagyobb és kicsit több mint egy kilóval nehezebb volt.
Ne parázt.ha a gyermekorvos nem mond semmit :)
Úgy látom, pár hét alatt rengeteget nyúlt. Hát akkor természetes ha "vékonynak" látszik... A baba egyszerre csak nyúlni vagy hízni tud. Hidd el, most majd gyarapszik is :)
A fiam is sokáig vékonynak tűnt. De úgy voltam vele, hogy amíg rendesen eszik, van kakis pelus, sokat pisil, jókedvű, nem nyűgös stb addig nem lehet gond. Logikus.
Több mint egy kg, egy hónap alatt. Az 1 kg amit minimum kell híznia az első hónapok alatt, tehát nem sovány, vagy alultáplált. Ameddig a baba nem sír, nyűgös, hogy éhes lenne, addig elég neki a tejed, ne aggódj!
Majd ha a gyermekorvos, azt látja, hogy tényleg nem fejlődik, és vékony, akkor az ő szavára előbb adhatsz, mint a védőnőre.
Ilyenkor azért megnyugszom, hogy nem csak mi kaptuk ki a "mindennél, és mindenkinél okosabb vagyok" típusú védőnőt.
Az én kislányom kis súllyal született (2980g), mostmár 5 hónapos, és 7 kg felett van (anyatejes).
Teljesen jól gyarapodik! A születési paraméterei alapján kell nézni, 1 kiló hízás egyáltalán nem kevés.
Hosszú baba, lehet emiatt tűnt vékonykának a védőnő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!