Szerintetek is sovány a babám?
3300 g és 55 cm-vel született.
Most 8 hónapos kislány és 74 cm és 7800 g.
7 hónaposan is ennyi volt a súlya.1 hónap alatt semmit se hízott.
6 hónapos koráig csak anyatejet kapott,utána kezdtük a hozzátáplálást.Jó étvágyú, érdeklődő baba,de a súlyán ez nem látszik.Miért nem hízott?Vagy ez normális most?
Köszönöm,ha válaszoltok!
Passz, hogy ez normális e! De ha a védőnő szolt és nem hizik továbbra sem akk lehet h a tápszer kelleni fog!
Nekem 3200al és 52vel született a lányom, most 7 hós 7400gramm és 64 cm! Ugy látom h a te babád hosszú....lehet hogy ezért tünik vékonykának!
Nekünk is stagnált 1 hónapig a sulyunk, de ahogy elkezdtem hozzátáplálni ez elindult!
MEnnyit eszik már? Kiváltottatok már vmit?
Innentöl már nagyon keveset fog hízni, 1 éves korára jó ha 9 kilót eléri.
De nem is kell.
Arra figyelj, hogy attól, hogy kevesebb a súlya(de a megengedett alatt nincsen), ne tömjed édessel vagy olyannal ami nagyon hizlala, mert itt szoktak az anyukák a ló túlóldalára esni, hogy egyen az a gyerek mindegy mit csak hízzon. Nem nem kell neki híznia, föleg nem édes dolgoktól nagy mennyiségben. Mindent csak módjával és érzéssel adjál neki.
Védőnőre várunk épp.Mármint nincs már 2 hónapja,mert a régi elment szülni,ujjat meg még nem kaptunk,és így kérdezni sem tudok tőle,senkitől...:(
Az ebéd és a vacsi van kiváltva.Ebédre főzök neki leginkább burgonyát ,mert azt imádja,husival vagy főzelékként.Vacsora pedig egyenlőre tejpép,abból is dupla adagot eszik meg.
Nincs vele gond.Bár mostanába úgy veszem észre,mintha mindig éhes lenne. :/
Szerintem nem sovány, hogyha az én lányomból indulok ki.
Ő pont 3kg-al született, 8 hónaposan 7550 grammnak mértük.
Nem hurkás, nem dundi, nagyon arányos, szép testű baba.
Az elején sokszor sápítozott a háziorvosunk, hogy jaj de sovány, adjak neki tápszert.
Le is váltottam a dokit és 6 hónapig csak anyatejes volt.
Már 9 hónapos, napi 2-szer főzeléket eszik, 7650 grammot nyom.
Én örülök neki, hogy nem egy gurulós, duci kisbaba, eleven, mozgékony gyerek és legalább az én derekam se szakad le amíg hordozom :)
Köszönöm a nyugtatást.Akkor nincs gond. :)
Egész nap csak mászkál,az is lehet hogy lemozogja amit megeszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!