Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg sovány lenne 5 hetes...

Tényleg sovány lenne 5 hetes babám?

Figyelt kérdés
Most volt itt a védőnő és tökre megijesztett, mert azt mondta, hogy a percentilis táblázat alapjàn alultáplált és sovány a fiam,meg ő is làtja rajta, hogy kis vékony, és adjak neki tápszert is, mert tuti, hogy nem elég tápláló a tejem. A babám 5270 gramm, 60,5 cm. Születési súlya 4150 gramm, 55 cm. Amúgy szerintem hurkás a kis combja meg karja is. Tényleg nem az a nagyon duci baba, de párom is meg én is magasak és vékonyak vagyunk. Most komolyan tömjem tápszerrel?
2017. ápr. 4. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson! Én fiamra is ezt mondták anno. Most 25 évesen 192 cm magas, teljesen egészséges. Tény, hogy most sem egy díjbírkózó alkat
2017. ápr. 4. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A vedononek van igaza, szerinted "szivat"? A gyerek erdekeit nezd es hallgass az orvosokra. Meg egy darabig lehet igy etetni, de ha elkezd bukni, forogni, mar nem lesz eleg a normalis gyarapodashoz.
2017. ápr. 4. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 1100 grammot hízott 4-5 hét alatt.Jó ez.Nem kell tápszer.
2017. ápr. 4. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
En ezt nem ertem, inkabb a kommenteloknek hiszel mint egy vedononek? Az orvos mit mond? Mert ha mar ketten mondjak h sivany akkor tenyleg gond lehet.
2017. ápr. 4. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es van gyereked?
2017. ápr. 5. 06:29
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy kell tapszer. Eleg ennyi hizas.
2017. ápr. 5. 06:52
 17/17 A kérdező kommentje:
14-es, igen, inkább a kommentelőknek hiszek, akik szintén anyukák, és tapsztalatokkal tudnak szolgálni, míg a védőnő egy megkeseredett vénlány család nélkül, gyereket soha nem nevelt. Neked meg fontos volt ideokoskodni... Gondolom gyereket csak magazinban meg tv-ben lattal. Többieknek köszönöm a segítséget!
2017. ápr. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!