2 Hónapos babám túl sovány?
Mi a baj a tápszerrel?
Miért nem hiszel a gyerekorvosnak?
Ha nekem azt mondaná az orvos hogy átlag alatt van a babám súlya és egészítsük ki az anyatejet tápszerrel egy másodpercig nem gondolkoznék rajta...
Ha nagyon nem bízol az orvosba, ott a védőnő. Esetleg őt is megkérdezheted mit javasol.
6os
Nincs az átlag alatt a baba!!!!
Kerdező
Fogadd el a tápszert és ne add a babának ha nem látod indokoltnak. Szerintem nincs gond a méreteivel!
Nekem 2800al született és 2 hósan 3850volt. Senki egy szót sem szolt!
Kedves 7-es! A kérdezőnek mondta az orvosa hogy a baba súlya átlag alatti.
Elhiszem hogy itt mindenki szoptatás párti ősanya, de ne írjátok már felül egy gyerekorvos szavát.
Ha esetleg gond lesz a babával mert lebeszélitek a kérdezőt a pótlásról ti tartjátok a hátatokat, vállaljátok a felelősséget?
Van védőnő, ha nem bízik az orvosába keres másikat, esetleg megkérdez egy szakembert. Ez a módja! Nem vadidegenek szavára adva kockáztatni a gyerek egészségét!!!!!
"Fogadd el a tápszert és ne add a babának ha nem látod indokoltnak. Szerintem nincs gond a méreteivel!"
Az agyam eldobom komolyan mondom...
#9, ha a baba 2 hónap alatt egy kilót hízik, az minden, csak nem átlag alatti. Az én lányom bőven túlteljesítette a heti 100 g elvárt gyarapodást, mégis nyomta a gyerekorvos, hogy tápszerezzem.
Kérdező!
Nem kell tápszer, jól hízik a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!