2 Hónapos babám túl sovány?
15!
A tápszer mióta lenne ingyen? Ki kell fizetni.
Ha beteg vagy az orvos kiírja a gyógyszert a betegségedre és mész a gyógyszertárba kifizeted nem?
Akinek gyereke van annak nincs az hogy nincs pénz( nagyon remélem)
Én az ügyeleten kaptam meg, hogy szakítsam meg félúton a szoptatást, mert sokat eszik a baba...
Hát eszembe sem jutott, hogy kövessem a "hozzáértő" szakember utasítását.
A fiam köszöni szépen, tökéletesen jól van azóta is, egyáltalán nem is kövér (akkor sem volt az), 15 hónaposan volt 82 cm és 12 kg 🙂
A védőnőt attól még megkérdezheted, hogy mi a véleménye (természetesen nem közölném vele előre az orvos véleményét, maximum miután elmondta a sajátját, de lehet akkor sem).
"Akinek gyereke van annak nincs az hogy nincs pénz( nagyon remélem)"
De olyan azért van, hogy végesek a pénzügyi keretek...
"szakítsam meg félúton a szoptatást, mert sokat eszik a baba... Hát eszembe sem jutott, hogy kövessem a "hozzáértő" szakember utasítását. A fiam köszöni szépen, tökéletesen jól van azóta is, egyáltalán nem is kövér (akkor sem volt az)"
Persze, hogy nem volt kövér. Szoptatással nem lehet túletetni, ezt mindenki tudja. :)
18!
Úgy érdemes gyereket vállalni hogy számolni kell azzal, hogy nem biztos hogy tudod szoptatni. Én nem tudtam csak 1 hónapig. De sajnos ezzel számolni kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!