Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák mit esztek?

Szoptatós anyukák mit esztek?

Figyelt kérdés
Már kifogytam az ötletekből, a tejet és a zöldségeket próbálom kerülni
2023. máj. 13. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam, bocsi

Azért kerülöm őket, mert pöttyös a babám a tejtől, de nagyon, és a zöldségektől fáj a hasa

Múltkor főztem egy zöldséglevest, amit végül ki kellett öntenem: kétszer ettem belőle, kétszer volt vigasztalhatatlan sírása, így még azt sem ehetek..:(

Most 1 hónapos, várom nagyon hogy javuljon a helyzet

2023. máj. 14. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Másfél éve szoptatok, végig ettem MINDENT. Semmi sem tiltott, csak arra figyelj, mire reagál rosszul a babád,és azt kerüld.
2023. máj. 14. 09:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen zöldségtől fáj a hasa? A salátafélék, répa nem szoktak puffasztani. A tejet kiválthatod növényi opciókkal, ha azt bírja, és akkor majdnem ugyanazt eheted, mint eddig.
2023. máj. 14. 09:19
 14/14 anonim ***** válasza:

A tejet nekem is ki kellett hagyni, mert ekcémás volt tőle a fiam (a legkisebb hibára jöttek a pöttyök másnap és egy hét volt, mire elmúlt szteroiddal kenegetve).

De tejhelyettesítőket használhattam. A szóját, halat, gombát, túl sok zöldborsót, lencsét kellett még kerülnöm.

Egyesével is próbáltad a zöldségeket kis mennyiségben? Ha fagyaszottat veszel, akkor tudsz egyszerre csak keveset megfőzni.

2023. máj. 14. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!