Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, akinek...

Szoptatós anyukák, akinek sikerült visszamennie 55-65kg-ra, leírnátok mi esztek egy nap?

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
65kg voltam amikor szülni mentem.Most pedig 53kg.Hát nem is tudom,azt amit elötte.Reggeli egy szelet kenyér(lekváros,vajas,párizsis...) Vacsira is ezt+ tea,tej.Gyümölcsöt uzsira.Ebédre amit fözök lényeg hogy nem tömöm magam halálra :) 2hónapos a babám és szopizik!
2013. márc. 18. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Én 55ről indultam, 72vel szültem, most 1 évvel utána 55 kg. Reggeli kávé, sali sajt vagy gyümi vagy turmix, ebéd vmi zöldséges főzelék vagy leves, uzsi gyümi (ha eszem), este sajt zöldség és egy pohár bor. Nincs itthon cukor, liszt és egészségügyi okok miatt nem is esszük. Persze a gyerek más, mielőtt támadni kezdenek. :D Ja és sok sok séta, futópad!
2013. márc. 18. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia. 65 kg mentem szulni . 55kg vagyok , 9.honapja szoptatok .

Én ugyanazt eszem amit terheség elott. Mindent,nemdiétázom egyáltalán.

Amugy valaki hizik ,valaki fogy szoptatás alatt ,egyén fugo.

2013. márc. 18. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Azt hiszem, ehhez én hozzá tudok szólni.

Pajzsmirigy miatt sajnos 30 kilóval mutatott többet amérleg szülés előtt, mint korábban. Ebből 10 egy hónap alatt lement. Aztán sehogy nem sikerült elég sokáig. Ugyan én már "csak" 3-4szer szoptatok egy nap, de ez ettől nemfügg szerintem.

szóval, nagyjából így néz ki az evés:

reggeli: tejeskávé cukor nélkül, 1 szendvics "lájt" margarinnal sonkával mondjuk, (pari, paprika)

tízórai: natúr joghurt

ebéd: v.milyen sült husi és párolt zöldség (kb gyerek adagnyi)

uzsi: műzliszelet

vacsora: gyümölcs vagy nyers zöldség. 2 banán vagy 2körte, 2 répa vagy vmi

e mellé 2*20 percet tornázom minden nap, este 6 után nem eszem.

Egyébként a tej mennyisége nem függ össze a bevitt táplálék mennyiségével, csak a minőségével (alultáplált anyuka is tud szoptatni). A folyadékbevitel fontosabb, mivel ugye szoptatás alatt alapból megnő a folyadékigény, ha e mellé tornázik valaki, akkor pláne.

Szoptatás alatt az ideális súlyvesztés heti 0,5- 1 kiló. több nem szerencsés, akkor a zsírban felhalmozott méreganyag nagymértékben jut a tejbe.

2 hónap alatt így 10 kilót fogytam.

2013. márc. 18. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

73 kg-mal indultam,86 kg-mal mentem szülni.A babám 7-8 hónapos korára 62-63 kg lettem amit a mai napig tartok,a fiam még szopik jelenleg is,szeretnék még fogyni,de most nincs erőm az étkezésre is odafigyelni.

Kenyeret egyáltalán nem ettem,helyette extrudált kenyeret,puffasztott rizset ettem,és naponta csak 2x ettem.Bőséges reggeli,majd amikor délután megéheztem akkor megint ettem bőségesen és nem voltam éhes.

2013. márc. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!