A szoptatós melltartót mikor érdemes megvenni? Ill. melyik márkát ajánljátok?
Én vettem az utolsó hetekbe, mert akkor már csak az volt kényelmes. Aztán szülés után még kellett, mert az előzőt kinőttem :-)
A,úgy kínaiban vettem 890ft-ért.
Én Anita márkájút vettem, de csak 1-et, mert húzós az ára.
Végig kitartott, pedig minden nap hordtam és mostam.
Azt mondják, hogy a szülés előtti hetekben szabad csak megvenni a méretváltozás miatt, bár még onnan is változik, ha belövell a tej, úgyhogy én már több, mint egy hónappal előtte megvettem, arra figyeltem csak, hogy amikor felpróbáltam láttam, hogy ha még nő a cicim, akkor is kényelmes lesz, tehát kb egy kosárral nagyobbat vettem. És jó is volt, nem volt vele gond.
Márkát nem tudok mondani már, de Auchanban vettem és nem a leggagyibbat (1000 ftr körül), vagyis olyat is vettem, nem is hordtam csak végszükség esetén, mert össze sem lehetett hasonlítani, a másikkal, ami 3000 körül volt (kétezer valahányszáz). Annak isteni volt az anyaga, borzasztó kényelmes és jó tartást adott, éjjel nappal rajtam volt, 2-őt vettem belőle, és mostam szorgalmasan :)
Szerintem érdemes áldozni rá pár ezret, mert a minőségük ég és föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!