Anyukák! Milyen szoptatós melltartót érdemes venni? Milyen márkájú a jó viselet?
Sokban függ a melledtöl. nekem elve nagy melleim vannak így én triumphon kívül mást nem tudtam venni, egyrézst méretben nem volt másrészt nem voltak túl jók.
de ha átlagos melled van akkor közvetlen a szülés elött már meglehet venni. hátméretben nem fogsz nöni akkor már kosárban ne legyen kicsi, sokat nekem akkor már nem nött a cicim inkább elötte.
Szia!
Én ilyet vettem kb. 2-3 héttel szülés előtt: [link]
75B-s a méretem, 80B-s vettem.
Tiszta pamut, kényelmes is volt és mégse 10-15e Ft. Aztán azóta vettem szoptatós trikót (Otto-tól), ami így télen nagyon jól jött, mert nem volt kint a derekam, amikor felhúztam a pulcsit, vagy pizsamát. Ezt nagyon hasznosnak találtam, rendeltem belőle 2x2 db-ot, nagyon jól kihasználtam. Amikor én vettem, még 2000 Ft-tal olcsóbb volt egy csomag, de ha most kéne venni, most is megvenném, annyira jó volt. Ez is majdnem 100% pamut (97%), szép is, és a célnak tökéletesen megfelel: [link]
Szerintem mindenképp pamutot vegyél. Én nagyon sokat kerestem pamut szoptatós trikót, de csak ezt az OTTO-sat találtam végül.
Remélem, segítettem.
Nekem nincsenek eleve túl nagy melleim. Én már vettem a szülés előtt is, ami akkor volt jó kb. Viszont a családom tudta, hol vettem, és milyen méretet, mert a szülés után kellett egy számmal nagyobb.
Én a dolog olcsóbb oldalát fogtam meg: kínaiban vettem vagy 4 db szoptatós melltartót összesen. Tiszta pamut, teljesen jó, már 6 hónapja hordom őket éjjel-nappal! A melleim alakja rendben.
És a legfontosabb: kb. 500-600 Ft körül volt darabja... Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!