Ti milyen edessegeket esztek szoptatos anyukak?
Figyelt kérdés
Nagyon kivanom az edesseget , eddig minden nap ettem csokit es persze mindenfele edesseget , de amiota szoptatok nem merek enni.2019. máj. 4. 10:17
3/7 anonim válasza:
Gesztenyepürét magában, sajnos semmilyen allergént nem fogyaszthatok (tejszármazékok, tojás, szója, stb) mert érzékeny rá a kislányom.
4/7 anonim válasza:
Olyat ettem, amilyet megkívántam. Nyugodtan egyél te is csokit! :)
5/7 anonim válasza:
Bármit, amit kívánok. Ha nincs ismert érzékenysége a babának rá, akkor nyugodtan egyél.
6/7 anonim válasza:
Bármit, amit szoptatás előtt is.....nem is értem a kerdés értelmét.
7/7 piroska és a farkas válasza:
Pl én nem mertem mogyorós csokit enni, igazàból nem tudom, h veszélyes lett volna - e egy arra érzékeny babànàl, de nem kockáztattam. Szülésig viszont ettem, ha azt kívàntam. Tehàt én nem a " bàrmit, amit szoptatàs előtt is ettem" kategória vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!