Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, ti mennyire...

Szoptatós anyukák, ti mennyire figyeltek arra, hogy melyik cici jön a szoptatásban?

Figyelt kérdés

Nagyjából tudom melyik volt előtte, ha egy órán belül vagyunk (nagyjából) akkor még ugyan arra rakom, de sosem ürül ki teljesen, és utána már a másikra kell tennem mert különben nagyon tele lesz.

Szóval egyiket sem tudom kiüríteni teljesen, pedig próbálkoztam de akkor már több mint 4 óra eltelik a váltások között és úgy nagyon fel tud telni amit nem használok. Jobban rá kellene görcsölnöm? Néha amúgy azt sem tudom melyik cici jön mert vagy nem érzem melyikben van a több, vagy nagyjából egyformán van bennük. Néha még azt nem tudom hol áll a fejem. Többiek, hogy vagytok ezzel?

2019. márc. 1. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Szobatarsnőm mar a kórházban felirta mikor evett es melyik mellből.

Én pl kifejem azt a mellem, amelyikből nem eszik, vagy csak keveset van rajta.

Igy nincs gond.

2019. márc. 1. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem fejem, mert eddig reggelente kellett fejni mert annyira tele lettek a melleim. Éjszaka annyit nem evett mint nappal.

Tele is lett majdnem a fagyasztó. Egyre több tejem lett, de úgy döntöttem nem fejegetem és a második nem fejős napra már nem is lett annyi reggelre. Szóval befejeztem a fejést, mert annál több tejem van. Minél többet fejem.

2019. márc. 1. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs gyulladás, nem fáj stb, jó ez így. Én is kb így csinálom, nagyjából vagyok képben, hogy melyik jön. Semmi nem történik, ha nem üríti ki teljesen (az amúgy is lehetetlen, mert folyamatosan termelődik a tej szopi közben). Második gyereket szoptatom így, az első 2 évig szopott, nem kell annyira görcsölni rajta. Teljesen jól csinálod.
2019. márc. 1. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Néha (többnyire amikor fejtem is néha) akkor volt hogy teljesen kiürítettem, azt hittem úgy a normális hogy totál üres legyen előbb utóbb.
2019. márc. 1. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem foglalkoztam ezzel, mert hiába jött volna a másik, addigra az első ismét durranás határán volt rend szerint
2019. márc. 1. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van aktívabb oldal, nehezen vagy szinte soha nem lehet tartani az egyensúlyt.
2019. márc. 1. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:

En Minden etetéskor mind a kettőből szoptattam, három évig , nekünk ez vált be.

Egyébként az egyik barátnőm azt csinálta , hogy egy hajgumit rakott arra a csuklójára amelyik oldalból szoptatott , így mindig tudta.

2019. márc. 1. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Gumis karkötő, vagy hajgumi a csuklóra. Azt váltogattam éppen melyik mell jön. Én szigorúan egy mellből adok. Ha nem elég akkor hamarabb kapott. Most 26 hónapos. Naponta 2-5*szopik. Éppen milyen napja van. Persze mindent eszik is.
2019. márc. 3. 16:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem azzal van a baj hogy melyik cici jön, hanem hogy nem tudom kiüríteni, mert akkor sok idő telne el.
2019. márc. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!