Szoptatós anyukák, ti mennyire figyeltek arra, hogy melyik cici jön a szoptatásban?
Nagyjából tudom melyik volt előtte, ha egy órán belül vagyunk (nagyjából) akkor még ugyan arra rakom, de sosem ürül ki teljesen, és utána már a másikra kell tennem mert különben nagyon tele lesz.
Szóval egyiket sem tudom kiüríteni teljesen, pedig próbálkoztam de akkor már több mint 4 óra eltelik a váltások között és úgy nagyon fel tud telni amit nem használok. Jobban rá kellene görcsölnöm? Néha amúgy azt sem tudom melyik cici jön mert vagy nem érzem melyikben van a több, vagy nagyjából egyformán van bennük. Néha még azt nem tudom hol áll a fejem. Többiek, hogy vagytok ezzel?
Szobatarsnőm mar a kórházban felirta mikor evett es melyik mellből.
Én pl kifejem azt a mellem, amelyikből nem eszik, vagy csak keveset van rajta.
Igy nincs gond.
Nem fejem, mert eddig reggelente kellett fejni mert annyira tele lettek a melleim. Éjszaka annyit nem evett mint nappal.
Tele is lett majdnem a fagyasztó. Egyre több tejem lett, de úgy döntöttem nem fejegetem és a második nem fejős napra már nem is lett annyi reggelre. Szóval befejeztem a fejést, mert annál több tejem van. Minél többet fejem.
En Minden etetéskor mind a kettőből szoptattam, három évig , nekünk ez vált be.
Egyébként az egyik barátnőm azt csinálta , hogy egy hajgumit rakott arra a csuklójára amelyik oldalból szoptatott , így mindig tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!