Szoptatós anyukák, akiknek nem hasfájós a gyerkőc? Mit esztek?
3 hónapos múlt a babám, de még mindig hasfájos. Bármit eszek fáj a hasa, de komolyan, szinte mindentől. Fogalmam sincs már mit kéne ennem vagy mit hagyjak ki az étrendből (lassan már semmit se ehetnék..)
Nagyon elvagyok keseredve. Ti mit esztek, ami jót tesz a pocaknak es nem rosszat?
Lehet, hogy a tejcukor miatt fáj a hasa, erre lehet kapni cseppeket (biogaia azt hiszem, de patikus tudja pontosan), amiben van olyan enzim, ami segít emészteni.
Ilyen esetben mindegy, hogy mit eszel.
Ha a tejfehérje a bűnös, akkor segíthet, ha tejmentes diétát tartasz, tehát se tej, tejtermék.
Ha ez se segít, és nem eszel semmi puffasztót, akkor sajnos marad a türelem és az idő.
A hordozás segíthet, mert könnyebben távoznak a gázok függőleges testhelyzetben, és melegíti a tested a pocakot. A közelség és a mozgás is nyugtatólag hat.
Egy kis torna is jót tesz: picit feltolod a térdeit a hasához, és kiugranak a pukik.
Tejszaporító teát iszol? Van hogy az okozza.
Ez sajnos ilyen, van hogy semmi nem segít, és át kell vészelni ezt az időszakot türelemmel.
Semmi köze az érrendhez.
3 hetet vilt hasfájós a lányom.
Ok:
Túl erős tejleadóm van, ő pedig pici hozzá
Megoldás: ráfejtem előtte
Ilyan pózt választottunk, amikor nem ömlött neki( nyugágypóz)
Mindent ettem
Karalaábé( pont szezon volt, rántva nagyon szeretem)
Káposzta
Csípős
Chillis bab vklt a sláger, mert rgyszerű elkészíteni, kiadós, és szeretjük is
Tejet/ tejterméket is
Szóval mindent, amit a régiek tiltottak
Laktációs tanácsadó elmondta, hogy nem tud átmenni a tejbe a puffasztás
Nem iszom tejszaporito teat.
Igaz semmilyen ételt nem kerülök, egyedül a tejtermékeket, de néha azt is szoktam keveset ( par kocka csoki, sajt stb...) Termeszetes uton szültem, nem csaszarral! Mindent kiprobaltunk mar neki, se infacol, se biogaia, se espumisan nem segitett. Szoktuk tornaztatni, akkor kijon minden. Amugy minimum napi 3 pelusba van kaki, csak megszenved vele altalaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!