Így neki kezdhetek a hozzátápláláshoz? (bőv. Lent)
Anyatejes a babám,de este mikor vacsizik,már nem "ömlik" a tej a szájába akkor sír és én úgy maszirozom a mellem hogy gyorsabban folyon a szájába,lusta szívni,és szerintem már fáradt is.
De a hozzátáplálást pedig csak tejpéppel kezdeném,azt is csak napi egyszer,majd 5hónapos korától a gyümölcsleveket vezetném be,6hónapos korától pedig a gyümölcspépeket úgy hogy még egy szopizás kiesik.
A védőnőm azt mondta hogy mindenképpen várjak 5hónapos koráig anyóomék pedig azt akarják hogy4hónaposan kezdjem és a védőnőnek meg ne mondjam meg.De én meg nem is szeretnék hazudni!Most akkor mit csináljak?Jó az elgondolásom ezzel a hozzátáplálással kapcsolatosan,jó lesz így a babámnak?
A tejpép nem ugyanaz, mint a tápszer: azért sűrűbb, mert valamilyen gabonafélét tartalmaz. Utóbbiakat (a mostani ajánlások szerint) a hozzátáplálás elején, azaz 6 hónapos korban érdemes elkezdeni.
Én a fél éves kort javaslom neked, a szakmai ajánlások és nem utolsó sorban a szoptatás folytatása miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!