Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hós babám csak szopizik,...

4 hós babám csak szopizik, már nem hasfájós. Mikor kezdhetek el ismét mindent enni? És ehetek földiepret?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Mint eddig is, próbálgatni kell. Így tudod meg. Egy nap csak egy félét próbálj ki és meglátod, hogy mi az amihez már elég erős a pocija.

Epret szerintem addig ne egyél, amíg szopiztatsz.

2009. máj. 19. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz!egyszerre csak egyet és meglátod hogy reagál a baba.a földiepret és az apró magvas gyümiket nem javaslom amíg szoptatsz!
2009. máj. 19. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ettem káposztát, babot, bámit amit megkívántam, igaz, hogy csak mértékkel. Kisfiamnak nem volt egyiktől sem baja. DE az epret kihagyom idén, pedig Ő már 7,5 hós.
2009. máj. 19. 17:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hm..., akkor idén nekem is kimarad az eper! Pedig olyan fini! :))
2009. máj. 19. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Már miért ne lehetne epret enni? Hahó! Nem a gyereknek akarja adni, hanem magának! a magja allergizál! az pedig nem jut át a tejbe! Szép is lenne, ha jönnének ki az epermagok a ciciből :))
2009. máj. 20. 07:51
 6/8 A kérdező kommentje:
:))) Tényleg vicces lenne ha a kis magok jönnlnek ki a cicin!!!! Megkérdezem a védőnőt is, hátha Ő egy harmadik variációt mond!!! :)))
2009. máj. 20. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaj, ne egyszerűsítsük már le ennyire csajok!(Vagy nem csajok;)). Jah az első vagyok. Nem maga a mag fizikai valójában az allergizáló, hanem amiből áll (alkotóelemek). Nah az pedig átmehet az anyatejbe. Én azt tanácsolom, hogy próbáléd akkor azt is ki. De kicsi mennyiségben. De talán egy évet kibírsz eper nélkül.
2009. máj. 20. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
EPRET NYUGODTAN LEHET ENNI!
2009. máj. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!