Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egész napom szoptatással...

Egész napom szoptatással tellik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapos a lányom. Eleinte alig volt tejem, ezért tápszert kapott, akkor aludt és evett, de mióta szoptatok (3 hete), 2-2 és fél órákat cicin van, és nappal 2x alszik 3 órát, azon kívül mindig cicin lenne. Szinte semmilyen itthoni feladatomat nem tudom ellátni, fekszem egész nap, és ez lelkileg nagyon megvisel. Tudom ez lenne a dolgom most, csak hogy szoptassak, de kezdek belebolondulni ebbe.
2022. szept. 5. 14:34
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
56%
*aláztam
2022. szept. 11. 11:52
 52/52 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem inkább a 45-ös komment a sértő egyébként,nem vagyok ugyanis madame,és mint látható meg azt sem bírjátok megkülönböztetni,hogy ki melyik hozzászólást írja,(én sem amúgy,mivel anonim az oldal)de ismeretlenül valakit azért megszólni,mert több gyereket vállalt, illetve feltételezni,hogy bármelyik nem kap elegendő törődést a másik miatt butaság.Én amúgy pont azt írtam,hogy mindent meg tudtam csinálni a gyerekek mellett az első hetekben volt mikor a férjem csinált valamit,utána belejöttünk együtt.Nem nézem már vissza hányás kommentek voltak az enyémek,de valahol írtam azt is,hogy nem kell magyarázkodni,ha tapszerezni akár,csak akkor nem kifogást kell keresni,hanem határozottan dönteni.De itt semmi nem jó,és rögtön szuperanyu valaki,ha meg tudja oldani több gyerekkel is amit más nem .
2022. szept. 11. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!