Mikor érdemes elkezdeni az anyatej termelését elősegítő teát inni?
Lll.hu
Még pont időben vagy, hogy itt alaposan elolvass mindent. Minden szava aranyat ér, jóval többet mint bármilyen szoptatós tea.
hülyeség..ha van tejed lesz tea nélkül meg sör nélkül is...
egyél normálisan sok vitamin,gyümölcs
Enni kell. Sok szénhidrátot. Mert abból lesz a tej. Gyümölcsöt magába hiába eszel....
Reggeli, tízórai,ebéd,uzsonna,vacsora. Enni,inni.
Nem azt mondom,hogy zabálni kell. Ne értsd félre. De ha nem eszel,tej se lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Első babánk és igyekszem mindenben a lehető legjobbat adni majd a csöppségnek. Ezért is reméltem, hogy jobban lesz anyatejem a teakeveréktől az étkezés mellett természetesen. Anyukámnak bátyámnál 7 hónapos korig volt teje, nálam pedig 1 éves korig kb.
6os vagyok. Minket se szoptatott anyukám. Én 3 hétig kaptam anyatejet,a húgom egyáltalán nem.
Én mégis 2 évig szoptattam. Nem ezen múlik. Nyugi.
Nem fugg annyira az etkezestol, mint amennyire mondjak, szegeny orszagokban alug evo noknek is van teje, ha a baba rendszeresen mellre kerul. Ez rgy atlagos nonel minimum 2 orankenti szoptatast jelent legalabb 20-20 percig mindket mellbol, es minimum napi 2 ora komfortszopit. Van, akinek kevesebb inger mellett sem kezd csokkenni a mennyiseg, es van, akinek ennel tobb is kell.
Majd ami fontos lesz, hogy rengeteg a tevhit, hogy nyugosebb a baba, sokat akar mellen lenni, rogton arra gondolnak sokan (a sokszor szoptatasban full inkompetens gyerekorvosok egy resze is), hogy keves a tej, pedig csak jon egy nivekedesi ugras, vagy faj a torka a babanak, vagy cumizavarja lett, mert jatszocumit kapott, vagy cumisuvegbol etettek (ez kb. minden5. babanal zavar be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!