Milyen adagokban érdemes lefagyasztani a lefejt tejet?
Hány ml-es adagokat fagyasszak le? Ti mekkora adagokban szoktatok lefagyasztani a tejet?
Szoptatok igy nem tudom hogy mennyit szokott enni egyszerre a babám. Igazából csak azért szeretnék elrakni tejet, hogy ha bármi olyan dolog adódik hogy nem tudok szoptatni, akkor legyen neki tej. Mekkora adagokban lenne igy érdemes lefagyasztani?
100-150..
(De egyébként teljesen felesleges dolog, 1 év núlva kíváncsi lennék, hogy mit mondasz elhasználtad-e🫣.. eddig akárkit lérdezte az a fürdővízbe tette max)
Én azért fagyasztottam pár napnyit, hogy probléma esetén ne kelljen tápszerért rohangálni (tehát ha velem történne valami). Pláne, hogy allergia miatt speciális tápszer kellett volna. Szerencsére nem volt rá szükség.
Mivel kiolvasztva 1 napig jó, én 100-250 ml-t tettem egy zacskóba, amennyit egy szuszra fejtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!