Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás előtt vagy után...

Szoptatás előtt vagy után érdemes pelust cserélni éjszaka? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Nappal mindig előtte cserélek, de éjszaka olyan faradt vagyok, hogy mostanában kényelmesebb utána cserélni. De ilyenkor előfordul, hogy bukik a babám és / vagy felébred, ha elaludt a cicin. Régebben előtte cseréltem, de legalább az egyik esti etetésnèl utána is kellett. 🤭 Ki volt hasonló cipőben?

Egy 6 hetes baba anyukája

#pelenka #pelenkazas
ma 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi előtte cseréltünk (vagy a férjem, vagy én), mert amíg pici volt, szinte mindig kakas volt a pelus, abban meg nem akartam egy 5 perces etetés erejéig sem benne hagyni. Ha csak pisis, akkor várhat eves utanig.
ma 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányom mindig evés után 1-2 perccel rottyantott bele, büfi és peluscsere volt a rutin.
ma 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam végül az vált be, hogy közben cserélek :). Amikor végez az egyik mellemmel, csere (alapos kézmosás), aztán átrakom a másikra, hogy kicsit ellazuljon. Ha ébredés után egyből csere lenne, sírna a tej után, ha szoptatás után, akkor felébred. Utálja a pelenkázást, sokszor sír is közben.
ma 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig utána cseréltünk, mert szopizás közben kakilt.
ma 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte cserélsz, és közben kakil, az szívás. Ha utána, és bukik, az is…mindegy melyiket választod.
ma 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt menetrendszerű, hogy mikor kakil, így én mindig előbb pelust cseréltem, aztán evés, bekábulás, büfizés, alvás. Ha közben lett kaki, akkor kezdtük kb. előről, ez van. Mindkét gyerekemnél így csináltuk, nekünk bevált.
ma 14:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat 🥰. Kedves #5-os. Abszolút igazad van. Visszatérek akkor a szopizas elotti pelus cserèhez. Hátha nagyobb szerencsével járok a jövőben és kevesebb lesz az éves utáni kaki. 🤭
ma 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én úgy csináltam, hogy előtte kicseréltem (hogyha szopira bealszik, akkor emiatt ne kelljen felkelnie) és ha szopi közben bekakilt, akkor cseréltem utána is. Csak a kakisat cseréltem, pisiset nem.
ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!