Hogyan szoktassam le az éjszakai cicizésről? Csak rágcsál, nem szopizik, engem meg kifejezetten idegesít, kiborulok tőle...
Figyelj, ebben nincs kíméletes megoldás. Én 7 hónaposan szoktattam le erről, mikor már kikészültem, mert óránként kelt cicizni és csak azon akart visszaaludni, én meg fizikailag (is) kész voltam az alváshiánytól.
Nos, egyszerűen nem adtam oda neki, mikor felkelt. Ringattam, odabújtam, simogattam. Igen, ordított, nekem mega szívem szakadt meg, de pár nap alatt megszokta, hogy éjszaka nincs óráként cici. Utána el is kezdte átaludni az éjszakákat, azóta is úgy alszik el, hogy összebújunk.
De amúgy szoptattam tovább, csak ennek az éjszakai műsornak vetettünk vége. Nem hülye a gyerek, csak ezt szokta meg, nyilván ezért sor, de nem lesz lelki sérült, ha simogatva altatod , és párszor sír emiatt.
Én is drasztikusan tenném. Nem fokozatosan. Egyszerűen nem adnék neki többet éjjel.
De nem hagynám magára, nem hagynám egyedül sírni. Vele maradnék, ölelném, simogatnám, vigasztalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!