Érdemes szoptatós melltartót venni?
Ha igen, mennyi darabbal érdemes készülni?
Milyen fazon a jó? Hol érdemes megnézni, megvenni?
Évek óta sportmelltartót hordok, hagyományos csak egy-kettő van a csinosabb blúzokhoz. A sportosabb fazon lenne jobb ebből is.
Arra is gondoltam, hogy a jelenleg meglévő sport fazonú melltartót sem nagy dolog szoptatáskor egyszerűen csak felhúzni.
Vagy ez nem ilyen egyszerű? :D
Nem változott a mellem mérete egyébként, de tartok tőle, hogyha megindul a tej, akkor fog. Ezért nem tudom, hogy érdemes-e előre venni ilyet.
Én vettem H&Mből, kényelmes nagyon, nem merevített. Viszont nekem alapból kicsik a melleim ezért 38as méretet vettem, mondván jó lesz az. Na kellett oda a 40es mert bedurrantak rendesen illetve a felszaladt kilók is megmaradtak kicsit.
Szerintem érdemes venni, hidd el sokat számít a kényelem, az hogy lecsatolod, nincs útban az anyag.
Én 2darabot vettem de csak akkor van rajtam ha megyünk valahova, itthonra szoptatós atlétát vettem, abból 5 is van. Kb mióta megszültem abba vagyok itthon. Legjobb találmány a világon.
Én megmakkantam volna nelküle. Szoptatós ujjatlanokat is vettem, meg szoptatós pizsamát. Rongyosra használtam.
Nekem az vált be, amiket a Lidlben lehet kapni.
vettem 1-et, de azt is ugyanúgy használom, mint a sportokat. Úgyhogy én megúsztam a bevásárlást.
Én pont fordítva, felül kapom ki a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!