Érdemes tejserkentő teát inni? Rendes gyógynövényekkel gondoltam. Használnak? Milyen működő praktikák válhatnak még be?
Figyelt kérdés
Nyilván fogok beszélni szoptatási tanácsadóval is, de tapasztalat érdekel most.2022. máj. 27. 23:18
1/12 anonim válasza:
Vannak tejfakasztó teák. A védőnőt, orvost kérdezd, nem allergizál-e valamelyik.
2/12 anonim válasza:
Én ittam eleinte, de nem vettem észre semmilyen változást. Sokan az alkoholmentes sört ajánlják, elvileg a komló tartalma miatt tejserkentő. Ami viszont tuti használ, ha te magad is sok folyadékot iszol, illetve gyakran mellre teszed a babát. Lehet csak szerencsém volt, de nekem így nagyon hamar beállt.
3/12 anonim válasza:
Szoptatáshoz semmi más nem kell, mint a baba gyakori mellre tétele. És esetleg bő folyadékfogyasztás. Semmi csodamódszer, csodaszer nincs. Persze lehet inni nyugodtan, ha már lelkileg megtámogat az is sokat segít. Én a karamalz italt ittam, állítólag az is ilyenre jó, de inkább csak magabiztosságot adott, ami miatt nyugodt voltam.
4/12 anonim válasza:
Karamelz sör(alkoholmentes tejszaporító sör) nálam bevált és finom a gránátalmás.
5/12 anonim válasza:
Ja és a karamelz kapható tescóban,auchanban ,dm-ben stb.
6/12 anonim válasza:
Az én babám növekedése a 3. héten megállt, mert a bimbóvédőtől nem tudott elég anyatejhez jutni. A tejem is megcsalpant így. Elhagytuk a bimbóvédőt és ami nekem bevált a sok folyadék (4-5 liter naponta), emelt szénhidrát és fehérje bevitel, valamint a gyakori mellre tétel+szaporító fejés.
7/12 anonim válasza:
A 4 liter folyadék.
Mindegy miből.
Ezek a teák annyira nem setkentenek, de placebo.. a tejserkenés pedig nagyrèszt fejben játszódik le ( a reflex fejéskor erősebb, ha nézed a babàt, vagy egy képet róla, vagy beindul babasírásra, nem csak a saját gyerekedère)
Tehàt ezeke a teák, Karamalz stb nagyon jó, mert fejben ráhangolódsz a tejszaporításra, és folyadékbevitel is egyben.
8/12 anonim válasza:
Nekem használt. Iszonyú sok tejem lett a Moremilk kapszulától, de sajnos a gyereknek meg fájt a hasa, mert valami olyan gyógynövény volt benne, ami puffaszt.
9/12 anonim válasza:
Nekem is a Moremilk bevált, aztán vettem olcsóbban görögszénamag teát :) Elvileg a teheneknek is azt adják (tényleg ezt olvastam egy bába könyvben és ez az összetevője a kapszulának is, meg citromfű, hogy ne stresszelj:)).
10/12 anonim válasza:
Igen, amúgy a Moremilknek horror az ára, ha találsz olcsóbbat, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!