Egész napom szoptatással tellik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hónapos a lányom. Eleinte alig volt tejem, ezért tápszert kapott, akkor aludt és evett, de mióta szoptatok (3 hete), 2-2 és fél órákat cicin van, és nappal 2x alszik 3 órát, azon kívül mindig cicin lenne. Szinte semmilyen itthoni feladatomat nem tudom ellátni, fekszem egész nap, és ez lelkileg nagyon megvisel. Tudom ez lenne a dolgom most, csak hogy szoptassak, de kezdek belebolondulni ebbe.2022. szept. 5. 14:34
11/52 anonim válasza:
Úgy látom,manapság az a divat,hogy minél hamarabb tudjuk lepasszolni azt a gyereket,mert énidő,meg stb.Basszus 4 hete még egy volt veled.Persze,hogy csak melletted szeretne lenni.Ott van biztonságban.A tejet is így szaporítja magának,hogy sokat szopik.Ilyen a szoptatás.Írtam,hogy nemsokára jobb lesz,több időd lesz.Nem is a levegőbe beszélek,mert 5x csináltam végig.Erre le vagyok pontozva,de nem kicsit.Hát nem gondoltam,hogy ennyien nem támogatják a szoptatást.
12/52 anonim válasza:
Nem ellettem, hanem világra hoztam a gyermekeinket.Nem mondta senki,hogy csak a szoptatás jó,csak hogy 4 hét alatt nem kellene eldönteni hogy az biztos nem jó.De sz@rok rá akkor.Csináljatok amit akartok.Aki így beszél a másikkal,az csak mintaanya lehet.Jobban tudod az is mi az igény szerinti szoptatás.Az a baba is csak akkor fogadja el a mellét,ha az a baja Nem szellemi fogyatékosok vagyunk akik így csináljuk,hogy csak elhallgattassuk,csak képesek vagyunk egy csecsemőt magunk elé helyezni.
13/52 anonim válasza:
"Egész napom szoptatással tellik, mit tegyek?"
Erre teherbeesés ELŐTT kellett volna gondolni!
Nem vagy érett a babára...1 hónap után már zavar,hogy szoptatnod kell.
Ez nem jó. Nagyon nem jó.
Vártátok a babát? Tervezett volt?
Lehet,csak megzuhantál mentálisan kicsit. Szülés után előfordul.
14/52 anonim válasza:
Ja és segíteni akartam a tapasztalatommal,de már itt semmit nem lehet leírni,mert egyből megy a sértegetés,meg okoskodás.Nem tudom egyesek honnan vesznek bátorságot ahhoz hogy a másikat leminősítsék.Nem is értem!Szégyellnem kellene,hogy van 5 gyerekem?Vagy mi van már itt?
15/52 A kérdező kommentje:
Látom, hogy éhes a gyerek, miután szinte egész nap eszik, valami biztos, hogy nincsen rendben.. Imádom őt, nagyon vártam, de érzem, hogy így nem jó. Van hordozókendőm, de mivel éhes, abba sem marad el. Tudom, mit mondotok ilyenkor, az anyatej mindenhogy tápláló, nincs olyan hogy nem, hát nekem nem úgy tűnik. Sokkal nyugodtabb és boldogabbnak látszott, mikor a tápszert kapta, mint így. Én is tápszeres voltam, mégis itt vagyok, és teljesen rendben van az immunrendszerem, és anyámat is szeretem, kötődök hozzá. A férjem egész nap dolgozik, én meg van, hogy inni nem tudok kimenni, mert ha leveszem ciciről ordít, szóval ez a normális?
2022. szept. 5. 21:54
16/52 anonim válasza:
Nyugodtan adj neki tápszert Kérdező. Az a fontos, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat. Olyan rövid és szép ez az időszak, nem szabad olyannal tönkretenni, ami csak rossz élmény. A tápszeresek is ugyanúgy megkapják a szeretetet, törődést, közelséget, testkontaktot.
17/52 anonim válasza:
Ja hogy kapott tápszert.Akkor meg is fejtettük a gordiuszi csomót.Cumizavaros lett.Könnyebb onnan hozzájutni a kajához,neked meg csökkent a tejtermelésed, ezért lenne mellen folyton,hogy szaporítsa magának.Te indokot keresel arra,hogy tápszerezhess.Nem kell.Ha úgy akarod, akkor adj neki tápszert.Nem kedvesem van 3 fiam,és 2 lányom.Nem vagyok a fidesz szavazója,van viszont teljes munkaidős állásom,ami után igen,igénybe tudom venni az adókedvezményt.De ez nem is a politika rovat.
18/52 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy cumizavaros, mivel bimbóvédővel szoptatom
2022. szept. 5. 22:01
19/52 A kérdező kommentje:
Ja és szedek Motíliumot, meg fejek is.
2022. szept. 5. 22:02
20/52 anonim válasza:
19-es, az ellésekkel meg cicikéztetésekkel a szövegértést is kiszívták a gyerekek? A kérdés kifejtés második mondata baszki, hogy eleinte kapott tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!