Igaza lehet hogy ezért fáj a babám hasa?
Figyelt kérdés
Ismerősöm látta hogy fahéjas péksüteményt eszek és rögtön elkezdett magyarázni, hogy ha ilyeneket eszek ne csodálkozzak ha hasfájós a baba. Én azt olvastam mindent lehet enni és ilyet mlst ettem először mióta megszületett. Mondjuk ez az ismerős 1 hónapig szoptatott pótlással uh nem gondolom hitelesnek2022. júl. 3. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, mindent ehetsz. A babák hasfájása élettani dolog, tápszeresnél is előfordul, pedig ők nem kapnak semmit anyatejen keresztül.
2/6 anonim válasza:
Milyeneket?
A babahasfájás egy misztérium. Ha rájössz, a tiédnek mitől fáj, örvendj, de hidd el, ha másnak meg ugyanattól kutya baja. És fordítva.
3/6 anonim válasza:
Na jó, azért némi igazsága lehet az ismerősödnek. Nem mindegy mit eszik egy szoptatós anyuka. Ami puffaszt érdemes kerülni, pláne ha hasfájós a babád.
4/6 anonim válasza:
3. Nem így van. Régi hiedelem, ami nagyon káros, mert sok tálanyagtól esik el a szoptatós anya. Egyéni érzékenység lehet, de ez baromság így, ahogy mondtad.
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel. Ennél hülyébb tanácsokat is fogsz még kapni. Amúgy a professzornak a péksüteménnyel vagy a fahéjjal volt baja? :D
5/6 A kérdező kommentje:
A fahéjjal 🙄
2022. júl. 3. 21:21
6/6 anonim válasza:
Kérdező, ha ez megnyugtat, országonként más az ajánlás, hogy mit kerüljön a szoptató anyuka a hasfájás miatt. Tudtommal ami tényleg gyakori, az a tej, tojás, esetleg glutén. Minden mással lehet kísérletezni, nálunk például elég hamar egyértelművé vált, hogy a tej, hüvelyesek, gomba, hal okoz gondot. Káposztát ehettem, amennyit akartam, az nem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!