Szerintetek igaza van a gyerekorvosnak, az én hibám?
Kislányom 11 hónapos, elválasztotta magát. Már csak reggel és este szopott, de egyik napról a másikra azt sem kérte.
Ma voltunk a gyerekorvosnál és leb.szott, hogy miért nem hívtam fel, próbálkozni kellett volna még, biztos valamit rosszul csináltam ezért nem kell már neki a cici.
Szerintetek is? NAgyon szarul érzem magam :-(
Basszus,nehogymár! NE ÉREZD rosszul magad! 11 hónapos a kisbabád, nem 11 hetes,hogy ezen pánikolni kelljen,épp itt volt az ideje,hogy leváljon,ehet már mást is egyébként is! Nem kell próbálkozni vele egyáltalán.Az én kislányom 8 hónaposan egyik napról a másikra nem akart szopni, kiborultam,sírtam,hogy Úristen ez most mi,miért én,miért mi, mi történik... erre egy barátnőm annyit mondott: had döntsön a gyerek. És így volt,szépen gyarapodott, egészséges,életteli kisgyerek,és a kapcsolatunk is csodálatos,annak ellenére,hogy először megijedtem.
Különben sem kell egy gyereket 3-4 éves koráig szoptatni,ahogyan sok anya csinálja.Nah,az már sok. Ez így normális,ne ess kétségbe!
Lehet csak a jószándék vezérelte, hisz most akkor tápszert kell neki adni 1-2 hónapig, ami havi 10.000 Ft, receptre csak 6- hós korig írhatja fel.
13-14 hónaposan lehet neki adni tejet, azt eheti amit ti!
Van aki eddig sem tud szoptatni! Ne vedd a szívedre!
Ez nagyon gáz. Én még a gyerekorvos beszólása nélkül IS szarul éreztem magam mikor a gyerekeim 12, 14 és 10 hónaposan köszönték egyik napról másikra be se kapták a cicit!!!
MINDENT végigzongoráztam amit a laleche liga meg minden más oldalon fellelhető, összebújás meztelen felsőtesttel (bár egy örökmozgó 1 évessel képzelhetitek mennyire sikerült órákat összebújni) sötét-félhomály, teljes csend, különböző pozitúrák, trükközés hogy cumisüveg aztán gyorsan kicserélem a cicire, nem használtam csak babafürdetőt hátha valami illat zavarja, nem menstruáltam atájban úgyhogy ez nem lehetett baj, hetekig próbálkoztam, fejtem addig stb. Még 2 hétig kapták a lefejt tejet aztán ennyi volt.
Nekem épp hogy a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta hogy milyen jó hogy eddig szopiztak és milyen ügyesek vagyunk (én nem ezt éreztem akkor de utólag belátom, ez volt a rendje a dolognak).
Szóval szerintem igenis van ilyen hogy a gyerek magától nem kéri már tovább.
Ne érezd rosszul magad!!
ne izgulj miatta!
11 hónaposan egyátalán nem probléma, ha elválasztja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!