Két hetes a kicsi lányom és én eddig úgy tudtam/gondoltam, hogy a gyerekorvos még ebben a korban kijön házhoz hetente egyszer. A mi gyerekorvosunk nem jön ki, hanem nekem kellett a kicsit zuhogó esőben 3 naposan levinni hozzá. A héten sem jön ki, hanem nekem kell vinnem. Engem ez bosszant, de nem tudom, hogy jogosan e. Kötelessége lenne kijönni, vagy ez doki és kedv függő? Arra gondoltam, hogy váltok dokit. Mi az általános?
Nálunk a gyerekdoki egyszer jött ki, mikor kislányommal hazajöttünk a kórházból, tehát pár naposan látta őt. Utána nekünk kellett vinni 1-2-3-4-6 hónaposan.
2012. ápr. 16. 16:05
2/11 anonim válasza:
Nálunk a doki amikor hazajöttünk a kórházból még aznap kijött. Utána már csak a védőnő, 6 hetes koráig hetente, 3 hós koráig kéthetente, 1 éves koráig havonta.
Hát nem tartom elfogadhatónak hogy a pár napos picit beteg gyerekek közé kell vinned... Én tuti váltanék azonnal...
2012. ápr. 16. 16:06
3/11 anonim válasza:
48 oran belul kell kimennie a hazaerkezes utan. Utana csak akkor megy, ha hivod. Ha nem mondod, hogy jojjon ki, akkor nem megy. Sot, a mi vedononk mondta, hogy szokas penzt is adni, ha hazhoz jon a doki. En meg sosem hivtam ki, nem is ertem, hogy 3 naposan es ket hetesen miert kell orvoshoz vinned. A vedono az, aki hat hetes korig hetente, majd egy eves korig havonta latogat.
2012. ápr. 16. 16:07
4/11 anonim válasza:
Ja és azt nem írtam, hogy egészséges rendelésre nekünk is menni kellett amikor az oltásokat kapta, de az még helyileg is máshol van, mint a rendes rendelője.
(2. vagyok)
2012. ápr. 16. 16:07
5/11 anonim válasza:
hozzám is kijött mindkét babám születése után. ahogy hazaértem a kórházból a 3.nap körül.
szerintem sem normális,hogy nem ment ki.a védőnőd sem mondott erre semmit?
2012. ápr. 16. 16:08
6/11 anonim válasza:
A gyerekorvos (pénz nélkül) 48 órán belül ki kell, hogy menjen. Nem véletlenül, hogy az újszülötteket ne vigyük a beteg gyerekekkel teli rendelőbe.
A védőnőnek 6 hetes korig minden héten, utána minden hónapban ki kellene mennie.
2012. ápr. 16. 16:09
7/11 anonim válasza:
A dokink aznap jött hozzánk amikor hazajöttünk a kórházból.
És meg is beszéltük hogy nem kell semmiféle vizsgálatra bevinnem fél éves koráig, mert inkább mindig házhoz jön hozzánk, nehogy elkapjon a váróban valami betegséget.
Tehát: dokifüggő!
2012. ápr. 16. 16:11
8/11 anonim válasza:
EGYSZER kell kimennie amikor hazaviszed a babát a kórházból. Utána neked kell vinned rendelésre természetesen.
2012. ápr. 16. 16:15
9/11 anonim válasza:
Már bocs, de minek menjen az orvos hetente???
Ha a baba egészséges, akkor az első héten köteles kimenni az orvos, utána csak akkor, ha valami gond van.
Nem kell neki pénzt adni, ha kimegy.
2012. ápr. 16. 16:16
10/11 anonim válasza:
Ha hazamész a kórházból akkor ki kell mennie az orvosotoknak.Mi is mikor hazajöttünk felhívtam a védőnőnket hogy itthon vagyunk és másnap jött a védőnő is meg az orvos is.Utána már én vittem be másfél hetes korától kezdve tanácsadásokra havonta.Kijárt volna hozzánk a doki ha megfizetem.Ha megmondanád neki hogy szeretnéd megfogadni akkor biztos kijárna hozzátok is.(Persze pénzért)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!