A gyerekorvosnak kell előre szólni, hogy terhes vagyok és ő lesz a baba orvosa, vagy elég akkor, ha majd megszültem?
Nálunk a védőnő szólt neki.
Utána meg együtt jöttek, amikor hazajöttünk!
Nálunk kiadták ki lesz orvosa,a védőnő szólt neki,nem kellett elmenni hozzá.Úgyis kimegy majd házhoz ha megszületik a baba.
Budapest
Én csak azután beszéltem a gyerekorvossal miután kijöttünk a kórházból,de szerencsére így sem volt gond.Amúgy általában az a szokás,hogy még a gyerek születése előtt szólnak neki és ő írja fel a vitaminokat,a fürdetőt,alkoholt és a popsikrémet ami majd a babának kelleni fog.
Nálunk szabad orvos választás van nincs olyan,hogy ki hova tartozik,legalább is a gyerekeknél.
köszönöm, akkor inkább bemegyek és szólok neki és megkérdezem, mi a helyzet a receptekkel
elvileg nálunk is szabad orvosválasztás van, de már a nagyfiamnál is úgy volt, hogy akihez akartunk menni, az már nem vállalt, mert sokan voltak, így maradt a területi (neki muszáj volt felvenni, hiába vannak sokan nála is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!