Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a gyerekorvosnak, az én hibám?

Figyelt kérdés

Kislányom 11 hónapos, elválasztotta magát. Már csak reggel és este szopott, de egyik napról a másikra azt sem kérte.

Ma voltunk a gyerekorvosnál és leb.szott, hogy miért nem hívtam fel, próbálkozni kellett volna még, biztos valamit rosszul csináltam ezért nem kell már neki a cici.

Szerintetek is? NAgyon szarul érzem magam :-(

2012. aug. 22. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Juj! Ne érezd magad rosszul! 11 hónapos kislánynál azért ez nem olyan nagy gond, mint pl. egy 11 hetes picinél! Egyébként pedig: ha Ő nem kéri a cicit, akkor ha beleőrülsz sem tudod rávenni arra, hogy cicizzen!
2012. aug. 27. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8 hónaposan választotta el magát. Én inkább amiatt izgultam, nem ártottam-e neki, hogy néhány napig megpróbáltam erőltetni a szoptatást. (Ő volt a kitartóbb.)

Mivel már azelőtt is kapott pótlást, így egyszerűen több tápszert adtam neki. Tovább fejtem még, és pohárból szívesen megitta az anyatejet, de cicit nem kért.

Szerintem ügyesek voltatok, és megspóroltátok az elválasztás nehézségeit. Fel a fejjel.

2012. szept. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!