Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Melyik félnek?

Kinek van igaza? Melyik félnek?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban felhívott a nagybátyám. Elhordott mindennek csak úgy, mert nem tetszett neki, hogy 2 hétre elmegyek majd, mert áthelyeznek, és addig az apjukkal lesznek a gyerekeim. Én ezzel nem is foglalkoztam volna, ha nem egy olyan ember mondja, aki egész életében kakilt a gyerekeire, a nagybátyám legidősebb gyerekét a nagyanyám nevelte. És akkor egy ilyen ember szól meg, hogy el merek menni 2 hétre a 6 és a 4 éves gyerekem mellől.

Ma felhívtam az idősebbik unokatesómat, L-t, meg akartam kérdezni, hogy mi volt ez a tegnapi az apjukkal, de kinyomott 3x is. Majd ráírtam G-re, a kisebbik unokatesómmal, aki azzal az iPhone-os trükkel megnézte az üzenetemet úgy, hogy én ne lássam, hogy ő megnézte, de levettem, hogy megnézte. Meg egész végig elérhető volt, utána mrg most kimagyarázta, hogy körmösnél volt, fodrásznál, stb.

Amikor sokadjára nézte meg úgy, akkor írtam neki, hogy nem vagyok hülye, és akkor kezdett el visszaírni meg magyarázkodni, hogy miért nem írt vissza. A reggeli dolgokkal jött, amikor én délután írtam neki.

2022. jún. 12. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ti tinik vagytok, vagy mi?
2022. jún. 12. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

1. Eleve nem kellene tudnia arról, hogy ki van a gyerekeiddel.

2. Fölöslegesen akartad az unoktaestvéreidet zalkatni a nagybátyád miatt

2022. jún. 12. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez dedós szint, legyél te az okosabb.
2022. jún. 12. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

És ki a tökömet érdekel ez annyira, hogy 2 embert is zaklatni kell?

A te és a gyerekeid apjára tartozik csak és kizárólag.

Ha nektek megfelel és te nyaralsz addig, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá.

Véleménye lehet, de azt meg tartsa meg magának.

2022. jún. 12. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Egy kicsit kusza nekem ez, hogy ki kivel van. Neked el kell menned. A párod vigyáz a gyerekekre. A nagybátyádnak mi köze ehhez? 💩jál már rá! Nem az ő gyereke. Nekem is el kellett már mennem többször is 2 hétre meló miatt. A férjem addig életben tartotta a gyerekeket 💪😉 Vagyis adott nekik enni, mosott rájuk és még a suli és oviba hordást is megoldotta. Mindenki épségben maradt. A férfiak is képesek ilyen dolgokra, ha akarnak
2022. jún. 12. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Az egész rokonság belefolyik a gyereknevelésbe?

Herótom lenne ettől a bagázstól, az biztos!

2022. jún. 12. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Hajnalban ilyennel hivogat? :O
2022. jún. 12. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerekek, ennyi hülyével körbevéve 😀😀
2022. jún. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!