Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik félnek volt igaza?

Melyik félnek volt igaza?

Figyelt kérdés

Szóval 19 éves vagyok, van a városunkban egy nagyobb mászó/játszó park (egy parkban). Ide javarészt kisgyerekek járnak, de nagyon sok 20 feletti srác, vagy ritka esetben felnőtt is megfordul itt, mivel nagyon erős szerkezetek ezek, tehát terhelésre szerintem bárkit elbírnak. Nos a minap az egyik ilyen mászó torony szerűn (gumi lapok vannak körbe), leültem pihenni, bontottam egy jegeskávét. 1p sem telt el, és egy anyuka megérintette a vállam, és cinikus hangnemben közölte, hogy ide gyerekek járnak, nézzek már körbe, és a padra kéne mennem. Motyogtam halkan magamba hogy én ugyan elnem megyek innen. Az anyuka ezútán a barátnőjének rólam súgdolódzott (5 méterre ültek egy padon), illetve olyasmit említett hogy "ez itt zabál". Ezek után ránéztem, akkor is végig szemkontakt volt, paprika arca volt, és továbbra is gúnyolódott, mondta hogy ott a pad, menjek innét. Erre énis már felkaptam a vizet, megrángattam picit a tartó kötelet, hogy dehát ez nem csak 5 éveseknek van csesszem meg.. Ő: nem is erről van szó..

Utána mondtam neki hogy ugyanannyi jogom van ittlenni, mint nektek, vagy bárkinek. Mondta hogy mivan, nemvolt gyerekkorod hogy ilyen helyre jössz, menj a padra az a te helyed. Mondtam neki hogy megyek akkor másik részre. "felemelte a hangját" : Milyen másik részre, nézzél már körbe istenem.. Mutogatott a fejére, mondván hogy dilis vagyok.. Mondtam neki, hogy miért kell ilyen bunkónak lenni, nem csináltam semmi rosszat. Itt már megsem halgatott, csak mondta hogy a kispad az én helyem, ilyesmik. Felpattantam hogy úgylátszik csak ilyen id.ó.ák járnak ide. Tudom tudom, énis nyers voltam, de mikor az embernek alapból feszült napja van, és nem bonthat meg egy kávét sem, mert holmi sablon idegbeteg nőszemély bele ne állna.. Persze, értem amit akart, de ezt nem így kellene neki sem kezelni úgygondolom, illetve semmi köze hogy hova huppanok le. Direkt ennek a mászó résznek egy nagyon kieső részére ültem, ne hogy zavarjak bárkit is. Ti mit gondoltok? Ki volt itt a ludas? Jogoa volt tőlem ez a nyersebb, bunkóbb hangnem? Ti hogyan reagáltatok volna?

2020. aug. 2. 00:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
48%
Neked nem kellett volna ott lenni
2020. aug. 2. 00:31
 2/29 anonim ***** válasza:
78%
A leírtak alapján egyik félnek sem. Neki nem kellett volna bunkónak lennie, neked meg fel lehetett volna fogni hogy egy mászóka nem ebédlőasztal.
2020. aug. 2. 00:34
 3/29 anonim ***** válasza:
33%
Annyit mondtam volna minden egyes megjegyzésükre, hogy rendben. Aztán folytattam volna amit elkezdtem.
2020. aug. 2. 00:36
 4/29 anonim ***** válasza:
64%

Hát, nem fekete-fehér a dolog.

Egyrészt a kávét a padon ugyanúgy meg tudnád inni. Miért másztál föl a játszóeszközre?

Másrészt útban voltál-e játszó gyerekeknek? Volt-e ott gyerek, ha igen, hányan, mennyi játékra és hány évesek? Ha senki, akkor senkit nem zavarhattál, tehát egyértelműen bunkó volt, aki neked szólt.

2020. aug. 2. 00:38
 5/29 A kérdező kommentje:
Ezt fejtsd ki kérlek. Nem kelett volna ottlennem egy modern erős szerkezetekből készült parkaban? Elárulom, ez az a hely, ahova egyaránt mehet 5 - felfelé bárki. Igaz, délután valóban sok a kölyök, de este bizony beveszik a 20 felettiek. Én úgygondolom, vannak ezek a tipikus tudatlan ostoba szülők, akinek az eszük egy lepke szintjén van, de beszólogatni azért tudnak. Megjegyzem, nem az első eset hogy holmi 30-40-es muff beszól nekem paraszt módra.
2020. aug. 2. 00:38
 6/29 anonim ***** válasza:
24%

Az anyuka inkább foglalkozna a saját gyerekével. Senkit sem zavartál a mászásban, nem szemeteltél, hangoskodtál, enni-inni pedig lehet a játszótéren is.

Ez egy mászópark? Vagy egy játszótér? Az előbb leírtakat mindkét esetben tartom.

2020. aug. 2. 00:41
 7/29 A kérdező kommentje:

4# ez ilyen banda helyünk is egyben.

Nagy terek vannan fent, zavartalanul tudsz pihenni is akár, mert ilyen nagyobb gumilapok vannak. Egy ilyenre ültem fel most is. Olyan helyre ültem, ahol senki útjába nem voltam.

2020. aug. 2. 00:41
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
A lényeg, hogy nem arra van, hogy üljenek ott és kávézzanak, hanem, hogy játsszanak vele. Namost, amíg nincs, vagy kevés játszó gyerek (vagy akár felnőtt) van rajta, addig nem érdekes, hogy ott ülsz. De ha többen vannak, akkor fogd fel, hogy útban vagy, és ők használják azt az eszközt rendeltetése szerint, nem te.
2020. aug. 2. 00:42
 9/29 anonim ***** válasza:
49%

"Olyan helyre ültem, ahol senki útjába nem voltam."

Ha tényleg így volt, akkor ők voltak a bunkók.

2020. aug. 2. 00:43
 10/29 A kérdező kommentje:
Ez nem játszótér. Ez egy hatalmas rész, ahol hatalmas vas szerkezetekből, erős kötelekből vannam tornyok, akadály pályák, födlben trambulin, iglu, ilyen nagyobb tányér hinták. Egy ilyen Fun parknak nevezném, ahol tudaz mozogni, tornázni, kikapcsolódni. De mindenestre sok korosztály fordul itt meg.
2020. aug. 2. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!