Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik félnek volt igaza?

Melyik félnek volt igaza?

Figyelt kérdés

Szóval 19 éves vagyok, van a városunkban egy nagyobb mászó/játszó park (egy parkban). Ide javarészt kisgyerekek járnak, de nagyon sok 20 feletti srác, vagy ritka esetben felnőtt is megfordul itt, mivel nagyon erős szerkezetek ezek, tehát terhelésre szerintem bárkit elbírnak. Nos a minap az egyik ilyen mászó torony szerűn (gumi lapok vannak körbe), leültem pihenni, bontottam egy jegeskávét. 1p sem telt el, és egy anyuka megérintette a vállam, és cinikus hangnemben közölte, hogy ide gyerekek járnak, nézzek már körbe, és a padra kéne mennem. Motyogtam halkan magamba hogy én ugyan elnem megyek innen. Az anyuka ezútán a barátnőjének rólam súgdolódzott (5 méterre ültek egy padon), illetve olyasmit említett hogy "ez itt zabál". Ezek után ránéztem, akkor is végig szemkontakt volt, paprika arca volt, és továbbra is gúnyolódott, mondta hogy ott a pad, menjek innét. Erre énis már felkaptam a vizet, megrángattam picit a tartó kötelet, hogy dehát ez nem csak 5 éveseknek van csesszem meg.. Ő: nem is erről van szó..

Utána mondtam neki hogy ugyanannyi jogom van ittlenni, mint nektek, vagy bárkinek. Mondta hogy mivan, nemvolt gyerekkorod hogy ilyen helyre jössz, menj a padra az a te helyed. Mondtam neki hogy megyek akkor másik részre. "felemelte a hangját" : Milyen másik részre, nézzél már körbe istenem.. Mutogatott a fejére, mondván hogy dilis vagyok.. Mondtam neki, hogy miért kell ilyen bunkónak lenni, nem csináltam semmi rosszat. Itt már megsem halgatott, csak mondta hogy a kispad az én helyem, ilyesmik. Felpattantam hogy úgylátszik csak ilyen id.ó.ák járnak ide. Tudom tudom, énis nyers voltam, de mikor az embernek alapból feszült napja van, és nem bonthat meg egy kávét sem, mert holmi sablon idegbeteg nőszemély bele ne állna.. Persze, értem amit akart, de ezt nem így kellene neki sem kezelni úgygondolom, illetve semmi köze hogy hova huppanok le. Direkt ennek a mászó résznek egy nagyon kieső részére ültem, ne hogy zavarjak bárkit is. Ti mit gondoltok? Ki volt itt a ludas? Jogoa volt tőlem ez a nyersebb, bunkóbb hangnem? Ti hogyan reagáltatok volna?

2020. aug. 2. 00:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, XDDD
2020. aug. 2. 02:01
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Nem az a baj, hogy használtad a parkot. Hanem az, hogy ott étkeztél ahol nem ajánlatos. Nem hiszem, hogy jobb helyet nem találtál volna a jegeskávéd iazogatásához.
2020. aug. 2. 08:12
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Az engem is borzalom idegesit ha megyek a jatszora a kistesoimmal es husz evesek ülnek a hintaban es beszelgetnek.

Persze kivülröl ugy neznek ki mintha nem zavarnàk az embert mert igy a kicsik johogy nem mernek oda se menni.

DE eddig mindig àtadtàk a hintakat mindig szo nelkül eszrevették magukat!

2020. aug. 2. 10:04
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a vírus miatt viselkedtek veled így. Ettől függetlenül, én nem így küldtelek volna el onnan. Ha kötekedés a cél, akkor persze úgy ahogy a két kúratlan muff.
2020. aug. 2. 13:07
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Húha,le lettem pontozva,és majd pont ez dönti el,hogy milyen a válaszom. Ponthogy más véleménye csak a fejében létezik,és nem 100% biztos talpakon áll. Főleg nem itt,főleg nem manapság ebben a lebutított társadalomban. Na de egyébként meg nem felháborodni kell,ne váltson belőled túl heves érzelmeket ki. 11-es vagyok kedves lepontozótársaság,ide is lehet kattintani egy értelmes komment helyett. Na szóval lényegében annyit mondtam volna még,hogy az én szabadságomat nem korlátozza senki,se anyóka,se apóka,ha én hajnali 4 kor lejövök ide,leülök,és megiszok egy kávét,akkor ez van. Ha én most leülök ide,akkor is. Játszótéren ha esetleg rágyujtok,az már nem jó dolog,tehát esetleg ezért szólhat,de másért nem,amennyiben én nem zavarom őt. Tehát hogy neki mi a zavaró...hát egyéni preferencia az nem jó,mert ennyi erővel mondhatom,hogy a jelenléted zavar,és akkor most menj el innen...Egyszerűen békén kell egymást hagyni,persze ez a sok év tapasztalat nem tanította meg neki ezt,illetve még ennyit sem. Egyáltalán ki ő,hogy megmondja,hogy ki hova menjen?Mire fel dönt ő helyetted?Bezzeg futni TUD,ha buszra kell menni tolakodni. Mindenki TUD,mert rá van kényszerítve,amennyiben nem,akkor nem nyúzza magát,DE mindenki többre képes,mint amennyit mutat,és ez tény. Simán alrébb tudott volna ő is menni,ha nem tetszel neki. Miért?Egyszerű. Ha egy idegen megszólit,hogy neharagudj,tudnál egy tüzet adni,és nem tetszik az illető,az embernek reflexe hátrébb lépni...Ugyanígy alrébb ülni,vagy menni... Én ugyanannyit adtam volna neki ugyanabból,mint amennyit és amit ő adott. Tehát amit az életbe belerak,annyit kap vissza. Ugyanezzel a modorral megmutattam volna,hogy milyen,mikor egy embertársad úgy beszél veled,ahogy nem kéne. Simán mondtam volna,hogy fogja be,mert a szava annyit ér,mint a levegő,ami továbbítja a hangot az emberhez. 0 forintot.
2020. aug. 2. 16:27
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg a 18-as is jót mondott. Eleve nem ezt a példát tanítjuk a gyereknek,ha a gyerek azt látná,hogy még a kényelmetlen helyzetben is nyugodt és udvarias a hölgy...Nem fogunk ordibálni egy játszótéren egymással. Én is 19 vagyok egyébként. 11es voltam ismét.
2020. aug. 2. 16:29
 27/29 A kérdező kommentje:

A pontozást itt nem kell nézni.

Lehetnek trollok, vagy szimplán nemtetszik nekik a modorod, vagy lehet épp ő is egy anyuka és sokat jár játszótérre :D Ha megfigyeled, főleg azok a kommentek kaptak sok jót, akik nem az "én oldalamon állnak". Itt elég ha nekik picit provokatív a véleményed. Sokaknak sajnos nem tetszik ha valaki ezt ennyire nyíltan, nyersen kiállítja hogy azt csinál amit akar, neki senki nem mondhat meg semmit. Pedig valóban jogod van ezekhez. Közterület.. Az megy oda aki szeretne. Mivel nekem fent kényelmesebb volt, és mivel szeretek mászni + bennem él valahol a 10 éves énem, gondoltam fent elkortyolgatom. Énis már egy ideje az a fajta ember vagyok, hogy igenis jól kiosztom akár a felnőtteket is, ugyanis sajnos erre szükség van néha. Ezt leszögezném, hogy attól mert idősebb mint én, egy pöppet sem kell tisztelnem. Attól mert előbb született, még lehet egy oltári nagy tuskó, ráadásul ha nekem nem ad tiszteletet, én miért is adnék neki? Az egyik legnagyobb hülyeség, a tiszteld a felnőtteket duma. Én leírtam a dolgokat itt, mászópark ez mintsem játszótér, kicsik nagyok egyaránt megfordulnak itt. Igaz, tegnap valóban egy picit sokan voltak, de azon a részen úgygondolom senkit sem zavartam.

2020. aug. 2. 17:21
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk az elég creepy, hogy 9 éves kislányokat kergetsz a haveroddal, mert beszólt neked.
2020. aug. 10. 19:03
 29/29 A kérdező kommentje:
28# Téged sem az eszedért tartanak :D
2020. aug. 10. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!