Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Hadházy Ákos és Bede Zsolt...

A Hadházy Ákos és Bede Zsolt közötti tüntetésen történtekből úgy néz ki büntetőügy lesz. Szerintetek melyik félnek van igaza?

Figyelt kérdés
[link]

2020. ápr. 22. 11:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
4%
Egyiknek sem szerintem, mindkettő provokátor. Bár ebben az esetben Bedének, de nem tudom, mennyire volt veszélyben. Én egy Tordai-Bede csatát néznék meg. Ilyen primitív emberek vannak a parlamentben...
2020. ápr. 22. 11:23
 2/18 anonim ***** válasza:
6%
Hadhazy egy futobolond :) ... nem kell vele foglalkozni (mondjuk a Lipotot nem artana felujitani!) :D
2020. ápr. 22. 11:24
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem hittem volna, hogy a Kunhalmis előadást sikerül valakinek túlszárnyalni nevetségesség tekintetében, de ennek a majomnak összejött. Beáll a kocsi elé, megmoccan az autó, "ááá, elütött Hadházy!!" :D
2020. ápr. 22. 11:28
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mindkettőjüket megbüntetik. Bedét közúti akadályoztatásért, Hadházyt meg a be nem tartott KRESZ-ért.
2020. ápr. 22. 11:29
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Egyértelműen látszik a videón hogy az egész egy színjáték, Bede csak "odarohant" az autó elejéhez, hogy úgy csináljon mintha tényleg elütötte volna őt Hadházy, hogy ezzel is csak tovább keltse a nézettséget meg az agresszív viselkedését.
2020. ápr. 22. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:
15%
Hadházyt simán megbüntetném...de ennél nagyobb baj, hogy ez az ember országgyűlési képviselő!
2020. ápr. 22. 13:46
 7/18 anonim ***** válasza:
11%

"Szerintetek melyik félnek van igaza?"

Te most komolyan azt kérdezed hogy annak van-e igaza akit elüt egy autó sofőrje álló helyből gázt adva - vagy annak aki egy álló autóban gázt ad és elüti azt aki előtte áll?

2020. ápr. 22. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
15%

5 meg a többi:

A Bede nem " odarohant", hogy elüssék, hanem ott állt az akkor még ÁLLÓ autó előtt. Azért állt ott, mert valami kis vacakot próbált betenni az ablakmosó sutyije alá, és azzal ügyetlenkedett, mindig lecsúszott a vacak, nem maradt az ablakmosó alatt.

A Hadházy álló autóval indult el, nyilvánvalóan el akarta ütni az előtte álló embert.

A Bede óvatlan volt, de akkor se szabad senkit akarattal elütni.

2020. ápr. 22. 15:12
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Jesszusom kajak vannak akik hisznek a Bedének? Van oldalnézetből video az auto nem mozdul, zsoltika a kamerát tolta előbbre meg rafeküdt motorháztetőre hogy onnan egy nagyon béna elütést színleljen...

Ez Zsoltinal többrendbéli rágalmazás, hatósag megvezetése (jaj rendőr) és különösen kiemelt időszakban (koronahelyzet) az egészségügy felesleges terhelése (mentőt hív a semmire). + Eleve az hogy az autó elé beállt az úton + az ugye vényköteles gyógyszer (ha volt benne).

Persze a Viktorianus focializmusban megússza az egészet.

2020. ápr. 22. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hadházyt max a mobillal kézben vezetésért lehetne elővenni. Az tízezer kemény forint :D
2020. ápr. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!