Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik félnek volt igaza?

Melyik félnek volt igaza?

Figyelt kérdés

Szóval 19 éves vagyok, van a városunkban egy nagyobb mászó/játszó park (egy parkban). Ide javarészt kisgyerekek járnak, de nagyon sok 20 feletti srác, vagy ritka esetben felnőtt is megfordul itt, mivel nagyon erős szerkezetek ezek, tehát terhelésre szerintem bárkit elbírnak. Nos a minap az egyik ilyen mászó torony szerűn (gumi lapok vannak körbe), leültem pihenni, bontottam egy jegeskávét. 1p sem telt el, és egy anyuka megérintette a vállam, és cinikus hangnemben közölte, hogy ide gyerekek járnak, nézzek már körbe, és a padra kéne mennem. Motyogtam halkan magamba hogy én ugyan elnem megyek innen. Az anyuka ezútán a barátnőjének rólam súgdolódzott (5 méterre ültek egy padon), illetve olyasmit említett hogy "ez itt zabál". Ezek után ránéztem, akkor is végig szemkontakt volt, paprika arca volt, és továbbra is gúnyolódott, mondta hogy ott a pad, menjek innét. Erre énis már felkaptam a vizet, megrángattam picit a tartó kötelet, hogy dehát ez nem csak 5 éveseknek van csesszem meg.. Ő: nem is erről van szó..

Utána mondtam neki hogy ugyanannyi jogom van ittlenni, mint nektek, vagy bárkinek. Mondta hogy mivan, nemvolt gyerekkorod hogy ilyen helyre jössz, menj a padra az a te helyed. Mondtam neki hogy megyek akkor másik részre. "felemelte a hangját" : Milyen másik részre, nézzél már körbe istenem.. Mutogatott a fejére, mondván hogy dilis vagyok.. Mondtam neki, hogy miért kell ilyen bunkónak lenni, nem csináltam semmi rosszat. Itt már megsem halgatott, csak mondta hogy a kispad az én helyem, ilyesmik. Felpattantam hogy úgylátszik csak ilyen id.ó.ák járnak ide. Tudom tudom, énis nyers voltam, de mikor az embernek alapból feszült napja van, és nem bonthat meg egy kávét sem, mert holmi sablon idegbeteg nőszemély bele ne állna.. Persze, értem amit akart, de ezt nem így kellene neki sem kezelni úgygondolom, illetve semmi köze hogy hova huppanok le. Direkt ennek a mászó résznek egy nagyon kieső részére ültem, ne hogy zavarjak bárkit is. Ti mit gondoltok? Ki volt itt a ludas? Jogoa volt tőlem ez a nyersebb, bunkóbb hangnem? Ti hogyan reagáltatok volna?

2020. aug. 2. 00:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%
Őszintén elküldtem volna a **** anyucikájához, és megmondtam volna,hogy a fusztrációit ne rajtam vezesse le,és ne nyissa ki a száját,mert belerepül egy légy. Ennyi. Senkit nem érdekel,hogy ő mit akar,mit szeretne,stb. Élje az életét,az enyémbe pedig ne szóljon bele,én sem szólok bele az övébe,és a nemtetszését fejezze ki normális keretek között,viszont nem korlátozhat engem semmiféle képpen. Ha annyira akarja,hívja a rendőrséget. Ha feleslegesen kihívja őket,még meg is kapja ami neki jár...Komolyan. Ilyenkor ha elküldöd a fenébe lehet rikácsol egy darabig az az 50 ezer köbcentis diszaja,de mikor kifogy az üzemanyag hőbölög magába esetleg,magát folytogatja az idegességgel,aztán annyi. Nem kell vele foglalkozni.
2020. aug. 2. 00:49
 12/29 A kérdező kommentje:
Nyilván mondhattam volna hogy elnézést, meg jó megyek.. De valahogy képtelen vagyok nem megmondani a véleményem, főleg ha egy nehéz nap után már ezért is beszól valaki. Az cseszett be, mikor mondta neki hogy "ez itt zabál".. Mintha valami kutya lennék.
2020. aug. 2. 00:52
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

"Megjegyzem, nem az első eset hogy holmi 30-40-es muff beszól nekem paraszt módra."

És nem gondolkodtál még el azon, hogy vajon oka van, ha ez többször is elő fordult?

2020. aug. 2. 00:56
 14/29 A kérdező kommentje:
Deh elgondolkodtam rajta. Addig csak muffnak hívtam őket, mikor megvilágosodtam utána már parasztnak muffoknak. De poén félretéve, múltkor egy anyuka 9 éves kislánya random le bu@izott engem, és egy haveromat. Utána játékból fogócskáztunk velük, egy anyuka ott is letámadott keményen hogy miért kergetjük a lányokat, mennyi idősek vagyunk. Ez is ott történt
2020. aug. 2. 01:07
 15/29 A kérdező kommentje:
11# Eggyetértek veled :) De persze azzal is, aki szerint nem ott kellett volna innom feltétlen. Egyébként pont ma szerencsétlen nap volt, party volt a közelben és viszonylag sokan voltak. De ez a rész egy kieső pont, 3x3 méteres legalább. Melettem elfért 5 ember is. Ráadásul még ennek is a legkiesőbb részére ültem
2020. aug. 2. 01:10
 16/29 anonim ***** válasza:
Ez a park melyik városban van?
2020. aug. 2. 01:27
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

Az senkit nem érdekel, hogy nehéz napod volt, ez egyéni szoc.probéma amúgy.

Egyébként egyikőtöknek sem volt igaza ebben a helyzetben, anyuka stílusa is hagy kívánni valót maga után, és a te túlzott felháborodásod sem jogos, mert az is látszik, hogy azért van egy stílusod....

2020. aug. 2. 01:28
 18/29 anonim ***** válasza:
22%
Huh. Szerintem mindenki oda megy és oda ül le ahova akar, én is szoktam játszótérre menni(17/L) szerintem neked volt igazad, ha tényleg olyan játszótér ahova általában kisgyerekek mennek akkor is szépen is lehetett volna szólni. Én is így reagáltam volna szerintem jól tetted hogy bunkóztál.
2020. aug. 2. 01:29
 19/29 A kérdező kommentje:
16# Miért érdekel?
2020. aug. 2. 01:29
 20/29 anonim ***** válasza:
32%
Én megújjaztam volna, kielégülve megértöbb. Ők is így csinálják, fizu előtt torkukra tolják a férjük bránerét, az hörrögve elélvez. Utána a férj nagyon nyitott lesz az új dolgokra, s "Drágám új mosogatógép kell a régi beszart"
2020. aug. 2. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!