Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség? Nagy baj van! Lesz...

Segítség? Nagy baj van! Lesz baja a babámnak?

Figyelt kérdés

Bevettem egy darab coldrex tabletat a 100%-os anyatejes babám mellet.

Most mit csinaljak

2022. ápr. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a gyereknek. Illetve a Coldrextől tuti nem. Mondd,h.troll vagy,könyörgöm! Ha nem, a gyereked a józan eszed hiánya miatt van veszélyben,nem az egy szem gyógyszertől.
2022. ápr. 13. 19:30
 32/45 A kérdező kommentje:
Nem troll vagyol. Csak egy tapasztalatlan anya,akinek mindig azt mondták eddig hogy mindennel megölöm a picit. Plusz anyósom se kimél. És a védő nőm is folyton azt mondja megölöm a picit ha nem 100ml cicizik mert éhen hal..
2022. ápr. 13. 19:32
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elhinni, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Vagy félreérted amit mondanak, vagy szimplán alkalmatlannak találnak a gyereknevelésre.
2022. ápr. 13. 19:41
 34/45 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Ha ennyi hülye van körülötted, akkor nem irigyellek. Esetleg egy okos, tapasztalt barátnőd nincs, akitől telefonon segítséget kérhetsz? Az orvosi ügyelet is segít telefonon is, nem feltétlenül baj, ha nem ott laksz. Itt van pár telefonszám:

[link]

2022. ápr. 13. 19:43
 35/45 anonim ***** válasza:
87%

Nincs az a védőnő aki ilyet mond, h megolod ha...

Vagy tenyleg troll kerdes, vagy valami nagyon nincs rendben.

2022. ápr. 13. 19:47
 36/45 A kérdező kommentje:
Hívtam az itteni ügyeletett,kiröhögtek es azt hiték kamuzok...
2022. ápr. 13. 19:48
 37/45 anonim ***** válasza:
86%
Vajon miért? Nem is értem! Ők is bíznak benne, hogy nem létezik ekkora idióta, és csak egy szimpla troll vagy...
2022. ápr. 13. 19:49
 38/45 A kérdező kommentje:
Baszus már,olyan nehéz elhini hogy egy kezdő anya ilyet hibazhat?
2022. ápr. 13. 19:52
 39/45 anonim ***** válasza:
78%

De nem is hibáztál. Bevettél egy Coldrexet, aminek a legújabb tudomásunk szerint nincs hatása a szoptatott babára. Én is bevettem párszor szoptatás közben fájdalomcsillapítót (Cataflam), a gyereknek semmi baja.

Amúgy tápszert vehetsz recept nélkül gyógyszertártól kezdve drogérián át még a Tescoban/Sparban is, szóval nem annyira világvége, ha esetleg szükséged lenne rá.

Tedd nyugodtan mellre a babádat, az idegeskedéssel meg azzal, hogy ilyen tanácsokra akarsz hallgatni többet ártasz, mint egy szem Coldrexszel. Anyósod meg már felnevelt egy gyereket, ha utólag megbánta a módszereit, akkor így járt, itt most már a tiéd a terep.

(Nekem se nővérem- van egy bátyám, de ő annyit ért a babaápoláshoz, mint én az atomreaktor-építéshez-, anyám véleményére meg olyan kérdésekben sem bízom, hogy hogyan kell a paprikáskrumplit elkészíteni, barátnőim közül nekem született először kisbabám, szóval nem igazán volt nekem sem kitől kérdezni a környezetemben. De ott az internet, ott vannak mindenféle fórumok, könyvek, tudományos cikkek, ezekből érdemes tájékozódni, az ilyen anyós-féle riogatásoknál még egy anyukás fb-csoport is jobb, ez így kifejezetten káros. Első sorban magadnak kell elhinned, hogy te vagy a gyereked legjobb anyukája, te tudod a legjobban, mire van szüksége, nem a védőnő, aki hetente egyszer látja 5 percre, nem anyósod, aki a jelek szerint csak a bajt keveri, hanem TE. Bízz magadban és a babádban is, nem olyan kis törékenyek, hogy egy kis szellőfúvástól meghaljon)

2022. ápr. 13. 20:30
 40/45 anonim ***** válasza:
91%
Szoptasd meg nyugodtan, a coldrex nem halálos méreg, pláne, hogy alig megy át valami a tejbe.
2022. ápr. 13. 20:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!