Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség? Nagy baj van! Lesz...

Segítség? Nagy baj van! Lesz baja a babámnak?

Figyelt kérdés

Bevettem egy darab coldrex tabletat a 100%-os anyatejes babám mellet.

Most mit csinaljak

2022. ápr. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
40%

1.Lefejt tejed nincs?

Fejd le legközelebb üresre,majd a következőből adj neki.🤷🏼‍♀️

2.Mindent azután vegyél be,egyél meg,kenj magadra hogy elolvastad szabad-e szoptatás mellett.

3.Ha egyszer bevettél valamit amit szoptatás alatt nem lehet miért szoptattad meg utána? Idióta.

Alighanem troll kérdés,ha meg ekkora szerencse csomag vagy nem tudom minek szültél..

2022. ápr. 13. 19:04
 22/45 anonim ***** válasza:
89%
23 a legtöbb szoptatás alatt szedhető gyógyszer tájékoztatóján az van hogy nem szabad. Az e-lactancias oldal, amit említenek hasznos. Azon rá lehet keresni és aktuális infók vannak. Egy coldrextől kutyabaja sem lesz
2022. ápr. 13. 19:07
 23/45 anonim ***** válasza:
76%

Emberek ne támadjátok már így le. Szerencsétlen halálra van rémülve, tapasztalatlan és hitt egy idősebb "tapasztaltabb" családtagjának.

Kérdező: ne aggódj, nem lesz semmi baja a babádnak.

Anyósodnak meg üzenném hogy üljön vissza biológia órára mielőtt okoskodik.

2022. ápr. 13. 19:09
 24/45 anonim ***** válasza:
94%
A coldrex nem antibiotikum, senkinek semmi baja nem lesz tőle, anyósodnak a tetves rohadt anyját, te meg lazuljá el, mert ezzel a tempóval nagyon szar gyerekkora lesz szegény gyerek ek, hogy az anyja levegőt se engedi venni, mert úristen belehal. Ebbe így bele fog, de mentálisan.
2022. ápr. 13. 19:12
 25/45 A kérdező kommentje:

Jó sajnálom. Nem voltak szüleim,anyósom van de néha bárcsak ne lenne. Nincs lefejt tejem ügyeletes gyógyszertár meg csak a szomszéd városba van. Oda meg nem tudok elmenni. Elfelejtettem hogy el kell olvasni a tájékoztatót.

Plusz azt se tudom(mert nem írják) hogy mennyi idő alatt ürül ki a tejből a coldrex hatóanyaga.

Első gyerek,első szoptatás. Mindenki lekezel. Sajnalom,nem vagyok tapasztalt. Tesóim nincsenek. Így nehéz.

2022. ápr. 13. 19:20
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Nem lesz semmi attól az egy szemtől. NYUGI.
2022. ápr. 13. 19:21
 27/45 anonim ***** válasza:
96%
Ha már most így ráparázol mindenre, az elkövetkezendő 18-20 éved egy merő stressz lesz.
2022. ápr. 13. 19:24
 28/45 A kérdező kommentje:
Jó rendben. Próbálok megnyugodni. Főleg hogy a kicsi éhes és álmos. Megszoptathatom? És lemerjem tenni aludni?
2022. ápr. 13. 19:24
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan. Nem lesz semmi baja a picidnek.
2022. ápr. 13. 19:26
 30/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megnyugtatatok.

És jelentem anyósomat az ajtón kívülre raktam. Most várom páromat. Még egyszer köszönöm mindenkinek az építő segítő választ!

2022. ápr. 13. 19:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!