Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség? Nagy baj van! Lesz...

Segítség? Nagy baj van! Lesz baja a babámnak?

Figyelt kérdés

Bevettem egy darab coldrex tabletat a 100%-os anyatejes babám mellet.

Most mit csinaljak

2022. ápr. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm 12es.

Az a baj első baba,így is csoda hogy lett. Nagyon félek hogy elveszítem....

Egy darab colrexet vettem be..és anyósom azt mondta az már benne van a tejbe és meghal a baba...és már azt is mondta hogy más baja is lehet,hogy fogyatékos lesz meg ilyenek...teljesen kétségbe estem. Nekem nincsenek szüleim,azért kérek itt tanácsot.

2022. ápr. 13. 18:41
 12/45 A kérdező kommentje:

Akkor nem lesz baja?

Egyek aokat és akkor jobb lesz? Vagy mit tegyek...teljes pánikba vagyok

2022. ápr. 13. 18:42
 13/45 anonim ***** válasza:
95%

Semmi baja nem lesz a babának.

Többet ne vegyél be. Illetve ilyen esetekre kell lefejni, lefagyasztani anyatejet és oda lehet adni a babának, amíg ki nem ürül a szervezetedből a cucc. Végső esetben adj neki tápszert.

De egy szem coldrextől aligha lesz baja.

2022. ápr. 13. 18:46
 14/45 anonim ***** válasza:
96%

Az anyósodat lehetőleg a legtávolabbra kerüld el. Vagy egyáltalán ne halld meg ami kijön a száján mondandó.

Nem az egész tabletta jut át a kicsibe az anyatejen keresztül. Gond akkor lenne, ha a gyereknek leszuszakoltál volna egy egész tablettát.

2022. ápr. 13. 18:47
 15/45 A kérdező kommentje:
Nincs lefejt anyatejem. Tapszert meg felkéne iratni és ma mar orvos sincs...most akkor ne szoptassam? De mit adjak neki? 100%-os anyatejes...semmi mást nem tudok neki adni
2022. ápr. 13. 18:49
 16/45 A kérdező kommentje:

Ez az egy tabletta mikor ürül ki?

Plusz olyan 20 perce vettem be,az mar felszívódott?

2022. ápr. 13. 18:51
 17/45 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell felíratni a tápszert. Bemész az ügyeletes gyógyszertárba, és veszel egyet.
2022. ápr. 13. 18:54
 18/45 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Anyósodat meg vagy hülye, vagy rosszindulatú.

2022. ápr. 13. 18:55
 19/45 anonim ***** válasza:
96%
A coldrex hatóanyaga egyébként az alacsony kockázatban van sorolva, szóval nyugodtan szoptass. Máskor nem veszed be. Kész. Anyósod meg jó nagy idióta, hogy ilyeneket mond neked
2022. ápr. 13. 18:56
 20/45 anonim ***** válasza:
93%

A betegtájékoztató nem dísznek van, legközelebb ha szoptatás alatt bevennél valamit érdemes ELŐTTE elolvasni.

Egyébként ajánlom az e-lactancia.org oldalt

2022. ápr. 13. 19:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!