Segítség? Nagy baj van! Lesz baja a babámnak?
Bevettem egy darab coldrex tabletat a 100%-os anyatejes babám mellet.
Most mit csinaljak
Köszönöm 12es.
Az a baj első baba,így is csoda hogy lett. Nagyon félek hogy elveszítem....
Egy darab colrexet vettem be..és anyósom azt mondta az már benne van a tejbe és meghal a baba...és már azt is mondta hogy más baja is lehet,hogy fogyatékos lesz meg ilyenek...teljesen kétségbe estem. Nekem nincsenek szüleim,azért kérek itt tanácsot.
Akkor nem lesz baja?
Egyek aokat és akkor jobb lesz? Vagy mit tegyek...teljes pánikba vagyok
Semmi baja nem lesz a babának.
Többet ne vegyél be. Illetve ilyen esetekre kell lefejni, lefagyasztani anyatejet és oda lehet adni a babának, amíg ki nem ürül a szervezetedből a cucc. Végső esetben adj neki tápszert.
De egy szem coldrextől aligha lesz baja.
Az anyósodat lehetőleg a legtávolabbra kerüld el. Vagy egyáltalán ne halld meg ami kijön a száján mondandó.
Nem az egész tabletta jut át a kicsibe az anyatejen keresztül. Gond akkor lenne, ha a gyereknek leszuszakoltál volna egy egész tablettát.
Ez az egy tabletta mikor ürül ki?
Plusz olyan 20 perce vettem be,az mar felszívódott?
A betegtájékoztató nem dísznek van, legközelebb ha szoptatás alatt bevennél valamit érdemes ELŐTTE elolvasni.
Egyébként ajánlom az e-lactancia.org oldalt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!