Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csaszaros szules utan mennyi...

Csaszaros szules utan mennyi idovel lehet szoptatni? Mikor indul el a tejelvalasztas?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Császárnál is mint természetes úton való szülésnél is az a lényeg, hogy minél hamarabb rátegyük a kicsit a cicire. Engem is császároztak (gerincérzéstelenítövel), így két óra múlva a kicsi már a cicin volt. Sajnos a tej (általában) császár után késöbb lövell be, beletelik 3-5 napba is. Nálam 5 nap után indult meg! De addig is szorgalmasan tettem a cicire, s el is kezdtük a fejést is. Bár öszintén szólva eleinte elég siralmasan ment az egész (volt hogy csak 5 ml -t tudtam lefejni!). Így hozzá is kellett táplálnunk. De a sok fejés, teázás, homeos szer meghozta a hatását!
2008. dec. 16. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanazt írnám le mint az elöttem szóló, szó szerint :)

Nekem császár másnapján már mérhető 10ml előtejet szopizott a baba. Azt azért hozzá kell tenni, hogy sokat vajúdtam, ami segíti a tejtermelés beindulását.

2008. dec. 16. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En 20 ora vajudas utan vegul csaszarral szultem, mar a mutet utani megfigyelesnel cicire tettem a kicsit, persze alig volt tejem, de kb. orankent vagy talan meg gyakrabban probaltam szoptatni. Nem adtam potlast (csak 200 grammot fogyott 3 nap alatt), hamar beindult a tejem, es azota is szoptatok, persze mostmar hozzataplalunk, 6 es fel hos a babom.
2008. dec. 17. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem. 4 nap után indult meg a tej de elősegítheted laktoherb teával. Én szó szerint mindent (homeós bogyó, more milk kapszula, horrorszoptatás... stb..)kipróbáltam, de csak a laktoherb segít.
2008. dec. 17. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem is császároztak. Délután született meg s baba és másnap reggel hozták be először. Nekem a tej a negyedik napon indult be, akkor már 40 et evett. Aztán itthon rántott leveseket ettem és sok folyadékot ittam, ami megtette a hatását.
2008. dec. 18. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem reggel indították a szülést, végül éjjel megcsászároztak, "reggel" fél 5-kor hozták be szopni. Szépen rá is cuppant. Aznap este már kibillent a mérleg alatta, másnap vacsira 15-öt evett, és a mellem is kezdett bedurranni. Következő reggelre belövellt a tejem, azaz 2,5 nappal a szülés után már akkora voltak, mint két görögdinnye. Meg is ijedtem, ahogy megláttam a tükörben, mert én a pattanásszerű 75A-s cicikhez voltam szokva. :DDD
2008. dec. 18. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem mondjuk altatva császároztak hajnal 4kor, és emiatt csak 10-11kor szoptathattam előszőr amikor kihozták a picit.Nekem 3nap után belövelt a tejci.De ez mindenkinél más. Az a lényeg hogy minél többet legyen cicin a pici míg meg nem indul rendesen a tej!

Sok sikert! És jó babázást :)

2008. dec. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!