A tejelválasztás miatt izzadok ennyire éjjel? Mikor múlik már el? (2 és fél hetes a kicsi)
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 15:56
1/5 anonim válasza:
Ez hormonális, és teljesen normális. Enyhülni fog, de még hetek, akár hónapok kérdése is lehet. Nálam elmúlt egy idő után, de van, aki arról számol be, hogy sosem múlik el teljesen...
2/5 anonim válasza:
Ez nálam is gond volt az első hónapban. Olyan szinten,hogy éjszaka pólót kellett cserélnem. De mára már teljesen elmúlt (6hét) és visszaállt minden a régi kerékvágásba.
3/5 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálam is! Vizes a párnám, a lepedő, a paplan (nem bírok pólóban aludni). Doki azt mondta, hogy hormonális, várjunk vele 6 hétig, ha nem múlik, lehet ad rá gyógyszert. Éjszaka sokkal intenzívebb, mint napközben. 2 hetes baba anyukája (Ti mikor születtetek, és hol? :) Mi febr. 23., Bp.)
4/5 anonim válasza:
Mire letelik a 6 hét és visszaalakul a testetek addigra szerintem megszünik. Nekem most 9 hetes a legkisebb, de már ilyen problémám nincs, viszont az elején szerintem normális dolog, működnek a hormonok, húzódik össze a méh, tisztul az ember, majd elmúlik nemsokára.
5/5 anonim válasza:
Én febr.24-én szültem és ugyanez a helyzet. Remélem nem tart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!