Minden császáros küszködik a tejjel, vagy csak nekem vannak problémáim vele?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 11:50
1/13 anonim válasza:
Nem irod, hogy mit ertessz az alatt hogy kuszkodik es hogy milyen jelleguek a problemaid.
2/13 anonim válasza:
Nekem a harmadik napon megindult a tejem, és azóta is van rendesen. Császárral szültem én is, amúgy. Már a kórházban ittam Laktoherb teát, nem tudom, hogy amiatt indult-e be gyorsan a tejem.
3/13 anonim válasza:
szerdán szültem (csaszi) vasárnapra lett tejem. én homeos bogyókat szedtem
4/13 anonim válasza:
Én is császáros vagyok, már a kórházba vittem a mellszívót, így 3.nap már volt is tejem és azután is rengeteg volt 1 éves koráig.
5/13 anonim válasza:
Péntek délelőtt császároztak, vasárnap délben indult be a tejem, tehát 2 nap alatt. Sztem a sima szülés után sem indul be hamarabb. Én Laktoherb teát ittam.
6/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy 6 hónapig kizárólag szoptattam, utána pedig 1 éves koráig.
7/13 anonim válasza:
2 nap belövellt a tejem,de addig elég volt az előtej is mert az nagyon tápláló.Erre az volt a bizonyíték hogy "szoptatás" után édesdeden,elégedetten aludt a következőig.20 hónapig cicizett.
8/13 anonim válasza:
Én is császáros voltam.Nekem is rengeteg gondom volt a szoptatással, a tej mennyisége elég volt ugyan, csak egyszerűen nehéz volt lefejni.Állandóan pangott, a védőnéni azt mondta, hogy a császár miatt.Persze a babám is megunta a "nagy" munkát és szépen leállt a cicizéssel.Tápszert eszik, ez van.
9/13 anonim válasza:
Nekem a 4. nap indult be a tejem és ömlött. Napi 3 hálóinget fogyasztottam a kórházba. Itthon még fejni is kellett annyi volt, majd ez megszünt a 4. héten. Utána már tápi is kellett.
10/13 anonim válasza:
A csaszar utani napon bevagtam egy liter komenyteat, es annyi tejem lett, hogy allandoan fejnem kellett, emrt annyit nem tudott kiszivni a picur.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!