Problémáim vannak a fejéssel. Segítene valaki?
Köszönöm a válaszokat. Akkor egy kicsit kitartóbbnak kellene lennem :)
13:13-as! Igazából már most két mellből szoptatok, szóval nem egyszerű a dolog. Egyébként ezt a 7-7-5-5 stb módszer akkor is hatásos, ha naponta csak egyszer van rá időm? Mert azt olvastam, hogy legalább 2x egy nap csinálni kéne. És szoptatás után is ezzel a módszerrel fejjek vagy akkor elég simán?
Pffffffff.......én abbahagytam a fejést kb két hete, mert egyszerűen úgy vettem észre, hogy leblokkol a cicim a fejéstől.
Aztán egy fél órája szoptattam a babám. És mikor végzett, még akkor is csöpögött a cicimből a tej. Na mondom akkor ezt lefejem, és elteszem, ha már ennyi van. Hoztam a kis kézi aventemet, és nagy kínszenvedéssel lefejtem 10 ml-t. Kíváncsiságképp visszaadtam a cicit a Kislányomnak. Szívott rajta vagy 4-et, és megint folyt a tejcsi. Szerintem az én cicim szégyenlős a fejő előtt.
Pár hete is ezért hagytam abba, mert csak felhúztam magam, hogy nem jön a tejcsi, és órákat tökölök 20 ml miatt. A babám gyönyörűen hízik, és a doktornénije még azt mondta, hogy valószínű túl is eszi magát.
Szóval látod...........nem csak neked nem megy a fejés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!