A horror fejéssel sikerült már valakinek visszahozni a tejet, vagy növelni a mennyiséget?
Ne fejjél, hanem tedd mellre gyakran. Mert neki is erősödnie kell, egyre erősebben szívnia. Attól be fog indulni a tej.Te úgysem tudod úgy kifejni. Ha hónap körül van, akkor adj neki átmenetileg pár mokkáskanál főtt krumplit mellé.Ha kisebb, akkor egy kevés almát!
Ha fjsz,a kkor ő nem dolgozik, és egyre romlik a helyzet.
Ez az én egyéni tapasztalatom
E mellett elengedhetetlen:
sok alvás!!!, bőséges, kiadós TÁPLÁL-kozás, minden nap 1 l rántott leves, legjobb a köménymagos, 100%-os gyümölcslé minden szoptatás után. Vagy tej.
Nyugalom, béke. Lesz tejed, ne aggódj!
Hallgass lágy zenét, sétálj a babával...napozzatok(finoman, lombárnyékban te is)
Tedd mellre, valahányszor megéhezik! Számolgatni nem kell, azzal csak stresszeled magad, a babát, a tej meg apad. Nyugodjatok meg, és lesz minden.
Betti válasza:
Én anyatejleadó vagyok,igaz,hogy kezdetektől sok tejem van,de még így is sikerült szaporítani.Eleinte mellszívóval fejtem,de sajnos éreztem,hogy nem tudom mindet kifejni,így áttértem a kézi fejésre.Megtanultam hatékonyan fejni és ezzel fél litert szaporodott a tejem.Az a lényeg,hogy többször meg kell indítani a tejleadó reflexet(mindkét mellbimbót enyhén sodorgatni kell,ezzel utánozva a baba szájmozgását,amíg megindul) és felváltva mindkét mellet fejni,amíg jön a tej.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!