Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet elfogadni, hogy...

Hogy lehet elfogadni, hogy nemtudom szoptatni a babám?

Figyelt kérdés
Sajnos abba kell hagynom a szoptatást,eddig se tudtam teljesen mivel kevés a tejem(kérdéseket megelőzve mindent kipróbáltunk). De úgy voltam vele ha keveset is de kap! Elég régtől van egy bőrbetegségem ami a terhesség alatt abszolult nem jelentkezett annyira örültem biztam benne, hogy amig szoptatok nem fog fellángolni hát sajnos 3hete küzdök vele és sajnos itt már csak az antibiotikum segit de akkor le kell mondanom a szoptatásról😔 2hónapos a babám, nehéz döntés de mind kettőnk érdekében döntöttem így, de lelkiismeret furdalásom van és nemtudom hogyan tudnám elfogadni és beletörődni. Persze tudom, hogy a teljesen tápszeres baba is tökéletes nincs ezzel semmi bajom csak a szülés is császár volt és biztam benne, hogy legalább a szoptatás menni fog...
2022. febr. 9. 20:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Jobban utánajárnék a helyedben, én is szedtem antibiotikumot pl mellgyulladás miatt. Ráadásul ezt nem folyamatosan szedi az ember, hanem max egy hétig, ha netalántán tényleg nem lehet addig szoptatni akkor azt a tejed lefejed, kiöntöd. Most meg előtte fejsz le annyit, hogy kihúzd azt az időt, esetleg minimálisat kelljen pluszba tápszerezni.

Természetesen a tápszerrel semmi probléma, arra találták ki, hogy jó legyen a babának és ugyanúgy össze tudtok addig bújni, ugyanúgy kialakul a kapcsolat közöttetek ígyis-úgyis.

2022. febr. 9. 21:36
 12/28 A kérdező kommentje:
Gyógyszer nevét azért nem írtam mert még nem döntöttem véglegesen mi legyen mert akkor kell mennem a bőrgyógyászhoz és megbeszéljük a továbbiakat ez nem egy hetes gyógyszer, de ha valaki szeretné nagyon szívesen megirom a betegség nevét és utánna lehet olvasni miről is van szó(irtó kellemetlen)! 18évesen műtötték egy részét,de az csak ideig óráig hatásos! Szóval nemtudom mi a neve ezért is irtam, hogy ha kiváltom természetesen utánna fogok olvasni!
2022. febr. 9. 21:51
 13/28 A kérdező kommentje:
Én nagyon szívesen fejnék de kiadtam 60ezer ft a mellszivóért amire azt hittem én vagyok hülye mert nemtudom használni, de mivel szoptatási tanácsadó is volt nálam nemtudok 20ml többet fejni és komolyan ez a max😮 kipróbáltam homes bogyókat, teákat, sört szaporítani is próbáltam, napokig csak ciciztunk hátha a folyamatos mellre tevés meghozza a várt eredményt, de semmi, ez genetika, se nagymamám se anyukám, testvére és annak lánya se tudott csak minimálisan!
2022. febr. 9. 21:58
 14/28 A kérdező kommentje:
Hidradenitisz szuppurativa a betegség...
2022. febr. 9. 22:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Gyorsan àtolvastam, nagyon durvànak hangzik. Màr a kèpre nèzni is fàj :/ kitartàs. Hyperolos lemosàs segít valamit?
2022. febr. 9. 23:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Homeòs orvost esetleg èrdemes megkèrdezni, hogy tud-e valamit ajanlani a bőrödre. Nem az antibiotikum helyett, hanem mellè. Ha kifogsz egy jò dokit, akkor nagyon pontosan meg tudjak hatarozni, hogy mi kell. Exemnek az asztmàjàt tünetmentessè tudta tenni.
2022. febr. 9. 23:14
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Én is szoptattam mellgyuladás miatt, antibiotikumos kezelés alatt.

Fel a fejjel!

2022. febr. 10. 00:48
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon nem kellemes sajnos 😔 nekem a comb belső felénél van a fehérnemű vonalánál. Próbáltam krémeket azt is igen,igazából valamit segítenek de ha egyszer fellángol akkor nem ér semmit!18évesen a farcsontnál volt akkor kezdődött az egész. Esztétikailag se kellemes😔 ez miatt párkapcsolatot is nehezen nyitottam, irtó nagy szerencsém van a férjemmel, de ez már tényleg elkanyarodott szoptatástól! Minden esetre köszönöm szépen a válaszokat 😊
2022. febr. 10. 03:41
 19/28 A kérdező kommentje:
Homeos dokinak utánna nézek! Én megfázásra,köhögésre is előnybe részesítem a Homeos szereket 😊 köszönöm 😊
2022. febr. 10. 03:43
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
En is szoptattamantibiotikumos kezeles mellett, augmentin szedtem
2022. febr. 10. 07:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!