Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet elfogadni, hogy...

Hogy lehet elfogadni, hogy nemtudom szoptatni a babám?

Figyelt kérdés
Sajnos abba kell hagynom a szoptatást,eddig se tudtam teljesen mivel kevés a tejem(kérdéseket megelőzve mindent kipróbáltunk). De úgy voltam vele ha keveset is de kap! Elég régtől van egy bőrbetegségem ami a terhesség alatt abszolult nem jelentkezett annyira örültem biztam benne, hogy amig szoptatok nem fog fellángolni hát sajnos 3hete küzdök vele és sajnos itt már csak az antibiotikum segit de akkor le kell mondanom a szoptatásról😔 2hónapos a babám, nehéz döntés de mind kettőnk érdekében döntöttem így, de lelkiismeret furdalásom van és nemtudom hogyan tudnám elfogadni és beletörődni. Persze tudom, hogy a teljesen tápszeres baba is tökéletes nincs ezzel semmi bajom csak a szülés is császár volt és biztam benne, hogy legalább a szoptatás menni fog...
2022. febr. 9. 20:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Számítani fog pár év múlva? Nem. Akkor miért is stresszeled magad? Te lenézed azt, aki nem tud szoptatni? Gondolom nem. Akkor saját magadat miért?

Én már jót röhögök a múltbéli önmagamon amikor hasonló dolgokon aggódtam, aztán amúgy a kutyát nem érdekelte azóta sem egy két barátnőn kívül, hogy hogyan szültem, szoptattam-e, járt-e bölcsibe, stb.

2022. febr. 9. 20:59
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
A legtöbb atb mellett nyugodtan lehet szoptatni. Az e-lactancia oldalám le lehet csekkolni a hatóanyagot 🙂
2022. febr. 9. 21:00
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám 2,5 honapos. Első héttől kezdve kap tápszert sajnos a kórházban se indult meg a tejem csak a 6-7. napra lett valamennyi, majd 1 hónapos kora óta 100% tápis baba.

Nekem is rossz volt mert nagyon szoptatásra készültem, de én úgy segítettem magamon hogy próbáltam a jó oldalát nézni ennek is. :) pl hogy apuka vagy nagyi is meg tudja etetni így nekik is élmény lehet, vagy hogy engem megnyugtat a tudat hogy pontosan tudom mennyit mikor evett, nem kell állandóan méregetni, vehetek aranyos cumisüveget :D stb.

Tudom sovány vigasz de nekem segített. :) mára meg már nem is érzem gáznak ezt és el tudtam fogadni.

Na meg a diplomaosztójan majd senkit nem fog érdekelni hogy tápszeres vagy anyatejes baba volt - e.

2022. febr. 9. 21:00
 4/28 A kérdező kommentje:
Második válaszoló sajnos egyeztettem a bőrgyógyászal és a nőgyógyászommal és sajnos nem lehet, de kaptam időt, hogy szeretném-e szedni, de minden esetre ha kiváltom utánna olvasok!
2022. febr. 9. 21:08
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
Jaj ugyan már, ez egy gyermekágyas probléma a szülés módjával egyetemben, semmikor nem fog egyik sem számítani a jövőben, a gyereknek meg főleg nem, vagy te úgy érzed, hogy ezek a csecsemőkori dolgaid kihatnak még az életedre? Annyira felesleges ilyeneken szenvedni de tényleg, inkább engedd el és legyen a babádnak egy kiegyesúlyozott anyukája, azért hálásabb lesz mint a hüvelyi születésért meg az anyatejért hidd el.
2022. febr. 9. 21:11
 6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek ❤️ persze biztos vagyok benne, hogy nemfog számítani pár év múlva, de annyira akartam és szerintem maga a kudarcot nehéz feldolgoznom, hogy nem sikerült! Persze vannak már szuper tápszerek igaz mi bukósak vagyunk így most speciálisat próbálunk.Eddig erre az oldalra nemis gondoltam amit a harmadik válaszoló írt hisz van benne valami, így kéne elfogadnom❤️ remélem sikerül és tűl lendülök ezen a fránya rossz érzésen! 🙏
2022. febr. 9. 21:12
 7/28 A kérdező kommentje:
Tényleg igazatok van eddig erről senkivel nem beszéltem itt irtam ki magamból, még a férjemnek se mondtam😔
2022. febr. 9. 21:15
 8/28 anonim ***** válasza:
78%
Melyik gyogyszerrol van szo?
2022. febr. 9. 21:19
 9/28 anonim ***** válasza:
24%

Szoptatàsi tanàcsadòt is megkérdeztèl? Sem a nőgyógyàsz sem a bőrgyògyàsz nem szakorvos szoptatast èrintő kérdèsben.

Fogfàjàssal sem bőrgyógyaszhoz meg nőgyógyàszhoz fordulnàl...

2022. febr. 9. 21:22
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy kudarc vagy verseny, semmi jelentősége nincs ezeknek
2022. febr. 9. 21:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!