Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik igény szerint szoptatnak...

Akik igény szerint szoptatnak hogy bírják?

Figyelt kérdés
3 hetes a babám, igény szerint probalok szoptatni, de így semmit sem tudok aludni, se enni, se elmenni wcre és szerintem nem normális hogy a gyerek folyton eszik, nem akar aludni, vissza jon neki a tej, de utána meg mindig ker. Hogy kell ezt bírni idegekkel?
2021. okt. 16. 09:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Szegénynek már lehet, hogy a hasa fáj az állandó evéstől.
2021. okt. 16. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:
67%
Mekkora nyomorék vagy 14-es 😂
2021. okt. 16. 12:40
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
Nálam az igény szerinti szoptatás azt is jelentette, hogy az én igényeim szerint is. Én mértem, mennyiket eszik kb.-ra, és ha megette az adagot mondjuk 50 perc után, de 5 perccel később sírt, akkor sejtettem, hogy nem az éhség a baj. Ezért ringattuk, rajtunk volt, próbáltuk megnyugtatni máshogy.
2021. okt. 16. 13:31
 24/29 A kérdező kommentje:
Mérted a babat előtte utána?
2021. okt. 16. 13:36
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
Igen, besárgult, eleinte ezért kellett mérni, hogy eszik-e eleget. Utána meg kényelmesebb volt így. Értem én, hogy első pár hétben ez a kapocs, de így is rajtunk aludt csak sokszor, ha emellé egész nap a cicimen lógott volna, be is golyózok...persze ha 1,5 óra után akart újra enni, megszoptattam, de ha 5 órát aludt, nem keltettem fel enni. Lassan 7 hónapos és még mindig szoptatom amúgy.
2021. okt. 16. 14:12
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Egyesek nagyon el vannak tévedve. 20 év múlva tele lesz az ország gyomorproblémás, étkezési zavaros felnőttekkel, csak mert a mai anyukák minden nyikkre mellre teszik a gyereket. Ebből lesznek a rohamevő, kövér depressziós gyerekek.
2021. okt. 16. 14:56
 27/29 anonim ***** válasza:
33%
Nahát én meg egy pszichológus előadását hallgattam meg arról, aki pont az ellenkezőjét fejtette ki, hogy ma azért van ennyi orális fixációs problémájú felnőtt, mert az anyukájuk nem volt válaszkész meg korán elválasztotta őket, pedig az ősember még kisiskolás korig szoptatott, s erre lennénk kitalálva.
2021. okt. 16. 15:09
 28/29 anonim ***** válasza:
39%
Most van tele a vilàg etkezèsi zavaros, gyomorproblèmàs emberekkel, mert a mi gyerekkorunkban mèg nem volt elterjedt az igèny szerinti, hosszantartò szoptatàs.
2021. okt. 16. 15:16
 29/29 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy sem “kell” bírni. Ez a te döntésed, hogy akarod e és meddig csinálni. Nem kötelező igény szerint szoptatni, sőt szoptatni se. Ez kizárólag a te döntésed. Ha nem bírod, csináld másképp. Ne másoknak akarj megfelelni.
2021. okt. 16. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!