Akik igény szerint szoptatnak hogy bírják?
Igény szerint szoptattam a lányom. 2 óránként kérte.
2 évig szoptattam, semmi problémám nem volt vele. Talán csak az, hogy csonttá fogytam tőle.
Persze az utolsó fél-3/4 évben már nem kérte 2 óránként. De 1 évesen még simán.
Ezt eldönti az ember szülés előtt, és kész. Ha van elég tej, akkor működni is fog.
Az én lányom úgy vált le a ciciről mindig, hogy tele volt a hasa, és már aludt is. Mindig megvártam, hogy ő engedje el a mellemről.
12, de, azt jelenti, hogy minden mellet kérő nyikkanásra mellre kerül. Nem csak ha enni akar, hanem ha megnyugodni, csak szopizni, akkor is.
Ez a kezdet kezdetén, ahol a kérdező tart, non-stop mellre tételt is jelenthet.
Ezt így kell elfogadni vagy elengedni és nem iszisz szoptatni.
Rengeteg előnye van: ez a magatartás járul hozzá leginkább, hogy beállhasson a kereslet-kínálat, mivel a komfort szopi is stimuláló, szaporító hatású.
Akiből dől a tej minden erőfeszítés nélkül, az persze keménykedhet a gyerekkel, hogy "csak három óránként kapsz, addig is itt ez a műanyag szar, cuclizz azon...",
de aki nem született tehénnek, az vagy mellre teszi annyiszor ahányszor kéri a gyerek, vagy kockázatot vállal, hogy tápszeres pótlásra lesz szükség.
És van, aki mindent megtesz és még úgy se marad anyatejes.
14!
Rendkívül sértő a megfogalmazásod!
Akinek rengeteg teje van, az tehénnek született?
Normális vagy??
Kedden lesz 3 hetes a lányom.
100%anyatejes, igény szerint szoptatom.
Mellette van egy 2 évesem.
Simán rend van minden nap, és megfőzök, jatszok a naggyal is kettesben.
Fiam is iszsz volt, ő sem lógott 0-24ben rajtam
"csak három óránként kapsz, addig is itt ez a műanyag szar, cuclizz azon..."
Anyád.
Van egy átmenet aközött, hogy igény szerint szoptat vagy etet valaki, és aközött, hogy időre.
Van igény szerinti etetés tápszerrel is, ott se kap tápszert minden nyikkantásra, de 1,5 óra múlva éhes akkor kap, 3 akkor is kap, ha 2 akkor is, ugyanez szoptatottt babáknál is igaz. Ez az igény szerinti táplálás. Komfortból hagyhatod mellen ha neked úgy kényelmes, vagy ha nem, akkor használhatsz cumit, mint sok tápszeres baba, éz az nem a nesze itt van ez a műanyag szaŕ kategória, ezzel degradálod a tápszeres szülőket is, hiszen nekik van pofájuk azt a műanyag sźart a gyerek szájába nyomni.
Félre értések sora van az igény szerinti etetés körül. Igény szerinti etetés=amikor igény szerint eszik a gyerek, és igény szerinti mellretétel, amikor vagy eszik, vagy komfortszopizik, serkentve a tejet.
A cumi pedig a komfortszopi kiváltására egy élhető alternatíva, ha erre van igény. Nem mindenki viseli jól az egész napos szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!